Închide meniul

Mihai Stoica, „săgeți” către echipa Armatei după ce Farul a câștigat la TAS: „Doar CSA Steaua joacă degeaba!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 7 februarie 2023, 21:17

Mihai Stoica, săgeți” către echipa Armatei după ce Farul a câștigat la TAS: Doar CSA Steaua joacă degeaba!”

Mihai Stoica, reacție fermă după ce Universitatea Craiova l-a dat afară pe Arlauskis

Mihai Stoica / Antena Sport

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a lansat „săgeți” către echipa Armatei după ce Farul a câștigat la TAS.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marți, FRF a anunțat, printr-un comunicat oficial, că Tribunalul Arbitral al Sportului (TAS) le-a dat câștig de cauză celor de la Farul Constanța, astfel că trupa lui Gică Hagi va avea dreptul să evolueze în competițiile europene.

Mihai Stoica, „săgeți” către echipa Armatei după ce Farul a câștigat la TAS

Mihai Stoica s-a declarat fericit pentru faptul că Farul va avea dreptul să evolueze în cupele europene. Oficialul de la FCSB nu a pierdut ocazia să-i „înțepe” pe cei de la CSA Steaua, care nu au dreptul să promoveze în Liga 1.

„Dacă Farul nu avea dreptul să joace în cupele europene, era o chestie ca în Liga 2… cum e CSA Steaua, doar ea joacă degeaba în Liga 2, degeaba! Că nu are drept de promovare. Pentru ce să joci? Aşa e totul ok, după decizia asta.

O să fie cel mai puternic play-off, asta era singura necunoscută, asta legată de Farul. Au fost echipe care s-au prezentat degeaba în play-off şi au stricat totul”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Gică Popescu le dă peste nas rivalilor după ce Farul a câștigat la TAS

Gică Popescu, președintele Farului Constanța, le-a dat peste nas „haterilor” care se bucurau de problema cu care se confrunta Farul, după ce echipa antrenată de Gică Hagi a primit dreptul de a evolua în cupele europene.

„Rezultatul este cel pe care îl așteptam și ni-l doream. Am avut o apărare foarte bună la TAS. Am prezentat situația exact așa cum este ea în realitate. Noi credem că TAS a înțeles că lucrurile, pe care le-am făcut, au fost conforme regulamentului intern și internațional. Acum, rămâne să ne și clasificăm pe un loc care să ne ofere posibilitatea să jucăm în cupele europene.

Ce tensiune? N-am avut niciun fel de tensiune, numai haterii, care își doreau să nu participăm în cupele europene, erau fericiți! Noi aveam situația sub control, la modul că știam că am făcut lucrurile în regulă.

Reclamă 4 / 0/3

Normal că Farul deranjează echipele care sunt sub noi. Cum și pe noi ne deranjează cei care sunt în fața noastră. Probabil că adversarii noștri se bucură de răul nostru. Acum, sperăm ca noi să ne calificăm într-o competiție europeană. Deocamdată, mai este mult de jucat”, a spus Gică Popescu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Recomandări
  • Mihai Stoica, „săgeți” către echipa Armatei după ce Farul a câștigat la TAS

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
Vezi toate știrile
Citește și