Închide meniul

Mihai Stoica și Toni Petrea l-au înfruntat pe Gigi Becali. „Nu suntem de acord cu decizia lui! Am încercat să-l facem să se răzgândească”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 martie 2022, 21:21

Mihai Stoica și Toni Petrea l-au înfruntat pe Gigi Becali. „Nu suntem de acord cu decizia lui! Am încercat să-l facem să se răzgândească

Adrian Pitu, declarație savuroasă despre Gigi Becali 

Hepta

Gigi Becali a anunțat, cu vârf și îndesat, că Claudiu Keșeru nu mai are viitor la FCSB. Mihai Stoica și Toni Petrea au încercat să-l facă pe latifundiarul din Pipera să se răzgândească, dar fără succes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM și Petrea au vorbit cu Gigi despre cazul „Keșeru”. În ciuda dorinței comune din jurul echipei, atacantul de 35 de ani nu va mai juca pentru FCSB în actualul sezon, la ordinul patronului.

Mihai Stoica și Toni Petrea l-au înfruntat pe Gigi Becali

„Nu suntem de acord cu decizia în cazul lui Keșeru. Eu și Toni Petrea ne-am fi dorit ca el să facă parte din lot și să joace. Gigi a spus foarte clar la finalul anului trecut că nu mai joacă niciodată Keșeru, dar cu CFR Cluj (n.r. – 3-3), primul meci al anului, a fost titular, pentru că i-am spus că se pregătește foarte bine. Și a fost de acord să joace.

Apoi, a revenit, a zis să nu mai joace Keșeru pentru că vrea să vadă fotbaliștii care vor fi la noi și la anul. Ce se întâmplă? Campionatul e pierdut deja, Gigi mai are încredere doar în divinitate, dar și pentru mine campionatul e pierdut. Așa că vrea să-i vadă în teren pe Mamut, Ianis Stoica. Am încercat să-l facem să se răzgândească, dar nu vrea”, a spus Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Keșeru a fost titular în numai 10 meciuri din acest sezon și a înscris cinci goluri. Mai are contract cu FCSB până la finalul sezonului.

Reclamă

Toni Petrea: „Situaţia lui Claudiu Keşeru e neschimbată”

Toni Petrea a anunţat că situaţia lui Claudiu Keşeru nu s-a schimbat şi nu va face parte din lot pentru partida cu FC Argeș, din runda următoare.

„Nu s-a schimbat nimic în cazul lui. Rămâne în afara lotului. Am mai spus-o, printre rânduri. Din moment ce eu v-am spus că a intrat în dizgrația conducerii… Am discutat cu conducerea clubului, cu argumente pro și contra, dar asta s-a hotărât.

Nu pot spune ce se va întâmpla în situația asta. Eu discut foarte mult cu el, mă ajută la antrenamente în anumite momente prin atitudinea lui. Am o relație OK cu el, corectă. A înțeles, normal, este un jucător cu experiență, matur. Nu se pune problema să nu înțeleagă”, a mai spus Toni Petrea.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, atac cu talpa la Claudiu Keșeru: „Stă pe bancă și ia bani. Ce vrea mai mult? Nu înțeleg!”

Din cauza salariului pe care îl are, Becali l-a anunțat pe Keșeru că nu își dorește să-i prelungească înțelegerea.

Keșeru nu știu de ce e supărat. Nu știu ce vrea să vorbească la final, întrebați-l: „Nu ți-a dat Becali banii, te-a jignit cu ceva?”. L-am jignit eu vreodată cu ceva, l-am înjurat? Întrebați-l dacă a primit banii. I-am zis că scap la vară… m-am referit că scap de salariul lui, nu de el. Cum am scăpat de Budescu. Aici nu ne jucăm de-a Keșeru, aici e vorba de bani, de milioane de euro. Nu ne jucăm că așa îi place lui Keșeru, să vorbească. Aici e vorba de economii, de ajustări la salarii.

Nu ne jucăm… că vezi ce mă supăr eu că vreau să mai iau 25.000 încă vreo doi ani, să mai facem contract. Aici e vorba de bani. Dacă iei 25.000 trebuie să câștigi campionatul. Iar el nu mai este. Dacă nu mai este, stă pe bancă și ia bani. Ce vrea mai mult decât să stea pe bancă și să ia bani? Eu nu înțeleg oamenii ăștia„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și