Închide meniul

Mihai Stoica, val de ironii pentru dinamovişti după ce Magaye Gueye a fost prins drogat cu cocaină!

Dragoș Vasile Publicat: 9 martie 2021, 16:03 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Reclamă
Mihai Stoica, val de ironii pentru dinamovişti după ce Magaye Gueye a fost prins drogat cu cocaină!

profimediaimages.ro

Mihai Stoica, ironie pentru dinamovişti după ce Magaye Gueye a fost prins dopat cu cocaină

UPDATE: La nici o oră după prima ironie, Mihai Stoica a revenit cu o nouă postare pe Facebook. De data aceasta, oficialul FCSB a făcut referire la episoade din trecut, în care suporterii dinamovişti au incendiat o peluză şi au fost protagoniştii unui video amuzant, în care încercau să rupă o poartă care se deschidea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"În sfârşit ceva care bate autoincendierea din Ghencea şi lupta crâncenă cu poarta deschisă. #ddb" a scris Mihai Stoica pe Facebook. 

Oficialul FCSB-ului a reacţionat, în stilul caracteristic, la scurt timp după aflarea veştii că un jucător de la rivala Dinamo a fost prins dopat cu cocaină. 

"Karma" a postat Mihai Stoica pe Facebook, făcând referire la suporterii dinamovişti care au cerut cu insistenţă control anti-doping la derby-ul din Cupă, aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate la acel moment.

Reclamă
Reclamă 4

În 30 de minute, postarea managerului general de la FCSB a strâns 500 de aprecieri din partea urmăritorilor acestuia. 

Magaye Gueye, prins dopat cu cocaină

Magaye Gueye de la Dinamo a fost prins dopat. Atacantul dinamovist a consumat cocaină, scrie GSP. ANAD a trimis deja înștiințări către Dinamo, LPF, FRF și COSR.

Reclamă

Senegalezul a fost depistat cu cocaină în urma testelor făcute după derby-ul cu FCSB din Cupă, câştigat de dinamovişti cu 1-0.

Dinamovistul se află pentru a doua oară în mijlocul unui scandal, după ce la începutul anului apărea într-un clip, în jacuzzi, alături de două femei, şi o înjura pe Dinamo.

Recomandări

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:44

LIVE VIDEOCursa din Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii e ACUM pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Norris, liderul cursei

17:43

OFICIAL | Fotbalistul lui Mihai Rotaru dorit de Gigi Becali a semnat în Liga 1! Echipa la care va evolua

17:04

FotoAl-Gharafa a anunţat oficial transferul lui Florinel Coman! Mesajul clubului din Qatar şi primele imagini cu jucătorul la Doha

16:24

Marc Cucurella, replică tăioasă după cea mai controversată fază din Spania – Germania: „Şi noi ne putem plânge”

16:16

CFR Cluj i-a vândut la pachet pe Otele şi Muhar! Suma uriaşă care îi intră în cont lui Neluţu Varga

15:25

VideoMima Ito – Honoka Hashimoto 4-2. Mima Ito a câştigat finala WTT Star Contender Bangkok 2024, live în AntenaPLAY

1 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 2 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 3 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 4 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 5 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și