Închide meniul

Mihai Teja anunță care sunt jucătorii urmăriți de Mutu pentru naționala U-21. ”Mereu vine să vadă meciurile pentru ei”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 iulie 2020, 19:31 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Mihai Teja anunță care sunt jucătorii urmăriți de Mutu pentru naționala U-21. ”Mereu vine să vadă meciurile pentru ei”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Mihai Teja anunță care sunt jucătorii urmăriți de Mutu pentru naționala U-21. ”Mereu vine să vadă meciurile pentru ei”

Teja a mai spus și că Adi Mutu, selecționerul U-21, urmărește patru fotbaliști pentru a-i aduce la națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Teja, fericit după ce Voluntari are patru victorii la rând

”Mă bucur că au încredere în ei (n.r jucătorii), mă bucur că învingem. Sunt importante punctele, noi am spus că venim de departe, am câștigat puncte. Erau vitale pentru noi. Mai sunt destule meciuri, mai sunt șapte meciuri, mai avem de muncă, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. La fiecare meci trebuie să devenim mai buni, trebuie să devenim perfecți, cu toate că e imposibil.

Se adună oboseală, jucăm din trei în trei meciuri. Și mental și fizic. Mă bucur însă că am câștigat astăzi. Urmează un nou meci greu cu FC Viitorul, cea mai bună echipă din play-out. Va fi un meci greu, trecem peste această victorie și ne pregătim pentru următorul meci.

Adi Mutu se interesează mereu de jucătorii U-21, de Gheorghe, el e un antrenor căruia îi place această meserie. Discutăm tot timpul, mai vine și el cu idei. Mățan, Gheorghe, Costin, Pașcanu, sunt jucători buni pe care îi urmărește constant.

Dacă se salvează echipa de la retrogradare, mai am contract cu echipă încă doi ani, deci nu mă gândesc la plecare”, a spus Teja după meci. 

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și