Închide meniul

Mihai Voduț a ajuns de nerecunoscut după numai 5 luni de la suspendare. S-a îngrășat enorm și nu ar putea juca fotbal în această ”formă”

Dan Roșu Publicat: 12 aprilie 2020, 14:07

Mihai Voduț a ajuns de nerecunoscut după numai 5 luni de la suspendare. S-a îngrășat enorm și nu ar putea juca fotbal în această ”formă”

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Mihai Voduț are probleme cu greutatea

  • Mihai Voduț a fost suspendat doi ani pentru pariuri
  • Atacantul de 25 de ani a primit o amendă de 300.000 de lei
  • Chindia l-a anunțat în decembrie că i-a rupt contractul

Comisia de Disciplină din cadrul FRF l-a suspendat pe fotbalist din cauza pariurilor și Mihai a primit și o amendă usturătoare, 300.000 de lei. Imediat după pedeapsa primită în 2019, Voduț a fost dat afară și de Chindia Târgoviște. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Faptul că nu se poate antrena într-un mediu organizat l-a afectat pe vârful de 25 de ani, care, la această greutate, nu ar avea nicio șansă să mai prindă un contract convenabil.

Reclamă

Voduț, ”trădat” de fosta iubită

Voduț a fost implicat într-un scandal în care a fost acuzat că ar fi lovit-o pe fosta lui iubită, iar aceasta se pare că s-a răzbunat.

Femeia a dezvăluit conversațiile pe care le avea cu Voduț, în care se puteau vedea biletele la pariuri. Pe unul din ele se remarca meciul Viitorul-Astra, 1-0. În acea perioadă, el juca pentru echipa lui Hagi. 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce salariu putea avea, în 2017, milionarul român de 32 de ani care construieşte acum un castel în România
Diverse • 17 dec., 13:01
FOTO
Ce salariu putea avea, în 2017, milionarul român de 32 de ani care construieşte acum un castel în România
Petrolul a învins-o pe Chindia cu 2-0 şi e aproape în sferturile Cupei României
Cupa României • 31 oct., 21:55
Petrolul a învins-o pe Chindia cu 2-0 şi e aproape în sferturile Cupei României! Victoria „lupilor galbeni” a eliminat-o pe Sepsi
Daniel Opriţa, prima reacţie după ce CSA Steaua a egalat-o dramatic pe Chindia
Liga 2 • 8 aug., 23:36
Daniel Opriţa, prima reacţie după ce CSA Steaua a egalat-o dramatic pe Chindia: „Am venit să luăm cele trei puncte!”
Bogdan Chipirliu a marcat în Chindia - CSA Steaua
Liga 2 • 8 aug., 23:00
Chindia – CSA Steaua 1-1! Chipirliu, salvatorul „militarilor” în minutul 90+6. Gol din poziţie suspectă de ofsaid!
Toni Petrea şi-a găsit echipă, după ce a retrogradat cu Chindia
Liga 1 • 6 iun., 16:50
Toni Petrea şi-a găsit echipă! Antrenorul rămâne în Liga 1, după ce a retrogradat cu Chindia