Închide meniul

Mike Cestor a luat decizia finală după despărțirea de CFR Cluj! Unde va merge fundașul curtat de FCSB și Universitatea Craiova

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 16 februarie 2022, 9:29

Mike Cestor a luat decizia finală după despărțirea de CFR Cluj! Unde va merge fundașul curtat de FCSB și Universitatea Craiova

Mike Cestor a luat decizia finală după despărțirea de CFR Cluj

Profimedia

Mike Cestor a luat decizia finală după despărțirea de CFR Cluj

Mike Cestor nu are de gând să mai rămână în Liga 1. Marius Bilașco, oficialul campioanei României, a anunțat că fundașul va pleca în afară după despărțirea de CFR Cluj. Acesta nu a fost mulțumit de nicio ofertă din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cu Mike Cestor am reuşit să reziliem contractul. A susţinut tare că nu pleacă în România, că nu va juca în România. Pentru că, din ce mi-a spus, niciun club din Liga 1 nu poate să îi satisfacă pretenţiile financiare. De fapt acesta a fost şi motivul pentru care el nu a semnat prelungirea cu noi”, a declarat Marius Bilașco, citat de telekomsport.ro.

Cotat la 750.000 de euro pe site-urile de specialitate, Mike Cestor a cucerit două titluri cu CFR Cluj, în sezoanele 2019-2020 și 2020-2021.

Citește și:

Ce a spus Mihai Stoica despre transferul lui Mike Cestor la FCSB

Mihai Stoica a avut o primă reacţie după ce a apărut informaţia conform căreia agentul lui Mike Cestor, jucător ce a intrat în ultimele 6 luni de conntract cu CFR Cluj, ar fi la Bucureşti şi ar negocia transferul acestuia la FCSB.

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a anunţat că echipa sa nu este interesată de achiziţionarea fundaşului celor de la CFR Cluj. Mike Cestor a intrat în ultimele șase luni de contract şi nu este tentat să îşi prelungească înţelegerea cu campioana. De serviciile lui Mike Cestor s-ar fi interesat şi Universitatea Craiova.

Reclamă

„Nu, nici nu ştiu cine e agentul lui Cestor. Nu, nu suntem interesaţi de Cestor, nu am fost, nu ne interesează, Mihai Joiţa nu are nicio discuţie cu… Doar dacă nu cumva merge la Gigi fără să ştiu„, a spus Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro Vezi toate știrile
Citește și