Închide meniul

Milioanele cerute de Gigi Becali, marele pericol pentru Olimpiu Moruţan! Duckadam are explicaţia pentru forma slabă a mijlocaşului: "Astea nu-i fac bine"

Dragoș Vasile Publicat: 6 aprilie 2021, 16:33

Reclamă
Milioanele cerute de Gigi Becali, marele pericol pentru Olimpiu Moruţan! Duckadam are explicaţia pentru forma slabă a mijlocaşului: "Astea nu-i fac bine"

ProfimediaImages

Forma slabă a lui Olimpiu Moruţan, explicată de Helmuth Duckadam

Leverkusen, Hoffenheim, Inter, Galatasaray sau FC Porto sunt echipele despre care presa din afară a scris că sunt interesate de "perla" FCSB. Helmuth Duckadam a fost cu ochii pe Moruţan şi crede că forma slabă a acestuia se datorează discuţiilor cu privire la transferul carierei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Lui Vlad i se datorează acest punct câștigat de FCSB. Eu spun că a fost un penalty apărat de Vlad, a fost o minge foarte grea, a scos-o de lângă bară, poate cum a fost al doilea penalty scos de mine la Sevilla. Eu nu ghiceam colțul, nu credeam că dă cu latul acolo.

Helmuth Duckadam: "Nu pot să-mi dau seama ce se întâmplă cu Moruțan!"

Nu pot să-mi dau seama ce se întâmplă cu Moruțan. Probabil că discuțiile astea nu-i fac bine, cu transferul său afară. Și Adrian Șut a avut un joc prost în meciul cu Craiova”, a declarat Helmut Duckadam la DigiSport.

Olimpiu Moruțan mai are contract cu FCSB până în 2023. Gigi Becali i-a setat o clauză de reziliere uriașă: 70 de milioane de euro.

Cotat la 2 milioane de euro pe site-urile de specialitate, mijlocaşul a bifat 26 de partide pentru formaţia roş-albastră, în toate competiţiile, reuşind să înscrie 6 goluri şi să ofere 12 pase decisive.

Reclamă
Reclamă 4

EXCLUSIV | Reacţia lui Victor Piţurcă după ce Gigi Becali a cerut 20 de milioane de euro pentru Olimpiu Moruţan

Gigi Becali a anunţat că vrea 20 de milioane pentru transferul lui Olimpiu Moruţan. Victor Piţurcă aşteaptă să vadă echipa care va achita suma istorică pentru fotbalul românesc. Dennis Man e cel mai scump jucător plecat din Liga 1, la Parma, pentru 13 milioane de euro.

"Dacă este o echipă care va plăti această sumă, face 20 de milioane, sigur că da", a spus Victor Piţurcă, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Becali cere pe mijlocaş 20 de milioane de euro: "Cine spune 'Doamne, ia-mi'?! Spune: 'Doamne, dă-mi', normal. În atenţia lor pot fi şi jucători la care când aud suma de transfer închid telefonul", a spus Victor Becali, vărul patronului de la FCSB, pentru AntenaSport.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și