Închide meniul

Milioanele cerute de Gigi Becali, marele pericol pentru Olimpiu Moruţan! Duckadam are explicaţia pentru forma slabă a mijlocaşului: "Astea nu-i fac bine"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 aprilie 2021, 16:33

Milioanele cerute de Gigi Becali, marele pericol pentru Olimpiu Moruţan! Duckadam are explicaţia pentru forma slabă a mijlocaşului: "Astea nu-i fac bine"

ProfimediaImages

Forma slabă a lui Olimpiu Moruţan, explicată de Helmuth Duckadam

Leverkusen, Hoffenheim, Inter, Galatasaray sau FC Porto sunt echipele despre care presa din afară a scris că sunt interesate de "perla" FCSB. Helmuth Duckadam a fost cu ochii pe Moruţan şi crede că forma slabă a acestuia se datorează discuţiilor cu privire la transferul carierei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Lui Vlad i se datorează acest punct câștigat de FCSB. Eu spun că a fost un penalty apărat de Vlad, a fost o minge foarte grea, a scos-o de lângă bară, poate cum a fost al doilea penalty scos de mine la Sevilla. Eu nu ghiceam colțul, nu credeam că dă cu latul acolo.

Helmuth Duckadam: "Nu pot să-mi dau seama ce se întâmplă cu Moruțan!"

Nu pot să-mi dau seama ce se întâmplă cu Moruțan. Probabil că discuțiile astea nu-i fac bine, cu transferul său afară. Și Adrian Șut a avut un joc prost în meciul cu Craiova”, a declarat Helmut Duckadam la DigiSport.

Olimpiu Moruțan mai are contract cu FCSB până în 2023. Gigi Becali i-a setat o clauză de reziliere uriașă: 70 de milioane de euro.

Cotat la 2 milioane de euro pe site-urile de specialitate, mijlocaşul a bifat 26 de partide pentru formaţia roş-albastră, în toate competiţiile, reuşind să înscrie 6 goluri şi să ofere 12 pase decisive.

Reclamă

EXCLUSIV | Reacţia lui Victor Piţurcă după ce Gigi Becali a cerut 20 de milioane de euro pentru Olimpiu Moruţan

Gigi Becali a anunţat că vrea 20 de milioane pentru transferul lui Olimpiu Moruţan. Victor Piţurcă aşteaptă să vadă echipa care va achita suma istorică pentru fotbalul românesc. Dennis Man e cel mai scump jucător plecat din Liga 1, la Parma, pentru 13 milioane de euro.

"Dacă este o echipă care va plăti această sumă, face 20 de milioane, sigur că da", a spus Victor Piţurcă, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Becali cere pe mijlocaş 20 de milioane de euro: "Cine spune 'Doamne, ia-mi'?! Spune: 'Doamne, dă-mi', normal. În atenţia lor pot fi şi jucători la care când aud suma de transfer închid telefonul", a spus Victor Becali, vărul patronului de la FCSB, pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și