Închide meniul

Milionarul român de 29 de ani care produce un milion de sticle de vin pe an. "De la 18 ani n-am mai luat niciun ban de acasă"

Antena Sport Publicat: 30 august 2020, 15:53 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:37

Milionarul român de 29 de ani care produce un milion de sticle de vin pe an. "De la 18 ani n-am mai luat niciun ban de acasă"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

George Ţucudean produce un milion de sticle de vin anual

  • George Ţucudean e liber de contract după despărţirea de CFR
  • Ţucudean a fost crescut într-o familie de milionari

Acesta a cumpărat peste 100 de hectare în Arad, unde a construit şi o cramă. Un milion de sticle de vin pe an este producţia cramei MaxiMarc. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Ţucudean, fotbalistul cresut într-o familie de milionari

George Ţucudean a jucat fotbal din plăcere. Banii nu au reprezentat o prioritate pentru el, fiind crescut într-o familie de milionari. 

Pe de altă parte, el a rămas întotdeauna cu picioarele pe pământ şi nu i-a fost ruşine să se comporte ca un om de rând. 

Reclamă

"De la 18 ani n-am mai luat niciun ban de acasă. Familia are bani, dar am investit și eu. Mașinile sunt luate pe firmele mele. Nu m-am dus la bunicul meu să-i cerșesc. Am condus și Dacia 1310 și Dacia Papuc, nu mi-a fost rușine. Știu să conduc și tractorul. Pe câmp nu-ți trebuie permis (n.n. râde). Nu sunt crescut cu lingurița de argint.

Țin minte că eram la ștrand, era full de comenzi, nu făceau față, am luat farfuriile, am debarasat. Sunt un om normal, nu vreau să fur pe nimeni, deși știu că am de pierdut. Nu-mi plac oamenii perverși, dar știam ce mă așteaptă. N-au curaj să-mi spună în față anumite lucruri", a spus Ţucudean, recent, pentru prosport.ro

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul Vezi toate știrile
Pe același subiect
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular!
Liga 1 • 11 mart., 22:19
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular! Bătălie dură pentru titlu şi pentru evitarea retrogradării!
Mirel Rădoi, pus la zid de un fost jucător. Cum a scăpat de dinamovişti la FCSB: "A venit el şi a tăiat în carne vie"
Liga 1 • 7 mart., 14:55
Mirel Rădoi, pus la zid de un fost jucător. Cum a scăpat de dinamovişti la FCSB: „A venit el şi a tăiat în carne vie”
Gestul uriaş făcut de milionarul român de 32 de ani, care construieşte un castel în România
Diverse • 14 feb., 12:39
FOTO
Gestul uriaş făcut de milionarul român de 32 de ani, care construieşte un castel în România. I-a uimit pe oamenii din jur
Probleme mari financiare pentru o echipă care se luptă pentru primele locuri în Liga 1
Liga 1 • 2 feb., 16:24
Probleme mari financiare pentru o echipă care se luptă pentru primele locuri în Liga 1! A pus drepturile TV gaj!