Închide meniul

Ministerul Sănătății, acuzat că a dat copy-paste protocolului din Germania: "La noi nu se pot aplica acele reguli"

Antena Sport Publicat: 10 mai 2020, 10:40

Reclamă
Ministerul Sănătății, acuzat că a dat copy-paste protocolului din Germania: "La noi nu se pot aplica acele reguli"

Abaca Press / Domine Jerome/ABACA

Protocoalele care trebuie respectate de jucători sunt foarte greu de pus în practică

Pentru a-și putea reîncepe activitatea, toți sportivii trebuie să urmeze niște reguli stricte: să stea în regim închis, să se izoleze, să facă testele de COVID-19 la intervale regulate de timp, etc. Măsurile de precauție stabilite de Ministerul Sănătății i se par însă exagerate lui Hulubei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Protocolul este luat din Germania, dar ei nu s-au gândit că la noi nu se pot aplica acele reguli, la noi nu se poate respecta asta. Ei zic să stai 14 zile în izolare, în casă, asta înseamnă că dacă am o soție care lucrează să nu o mai las să se ducă la muncă, să își piardă serviciul.

Emilian Hulubei: "Am trimis o serie de amendamente la acest protocol"

Părerea mea este că acest protocol este făcut de un grup de lucru care nu are nicio treabă cu sportul. Am trimis o serie de amendamente la acest protocol. Am înțeles că cei de la FRF au avut discuție cu cei de la Ministerul Sănătății și vom vedea dacă săptămâna viitoare se va ține cont de amendamentele noastre.

Cluburile din Liga 1 cred că dispun de niște fonduri să testeze jucătorii și staff-ul în primă fază, dar să-i testeze la fiecare 48 de ore, cum scrie în protocol, mă îndoiesc", a declarat Hulubei la Digi Sport
 

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:10

LIVE VIDEOSesiunea de antrenamente a Marelui Premiu al Austriei este ACUM în AntenaPLAY! Calificările pentru sprint sunt la ora 17:30

13:52

Româncele şi-au aflat adversarele de la Wimbledon 2024! Dueluri de foc în primul tur de la Londra

13:20

„Mi s-a făcut pielea de găină!” Bogdan Racoviţan, copleşit de emoţii la EURO 2024: „Vom da totul cu Olanda!”

12:56

EXCLUSIV„E de inimă, de suflet” Dorin Goian a dezvăluit ce tricou de la naţionala României a păstrat: „Singurul pe care îl mai am”

12:22

Raluca Olaru şi-a anunţat retragerea din tenis! Mesajul emoţionant postat: „Tot mi-e greu să rostesc asta cu voce tare”

11:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenametul din Formula 2 din Austria! Calificările sunt LIVE în AntenaPLAY (15:55)

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și