Închide meniul

Ministrul Tineretului şi Sportului, supărat pe cei de la Petrolul: "Toată lumea ne-a anunţat de cazurile de COVID, ei nu"

Silviu Corneanu Publicat: 7 iulie 2020, 10:33 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Ministrul Tineretului şi Sportului, supărat pe cei de la Petrolul: "Toată lumea ne-a anunţat de cazurile de COVID, ei nu"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Jucătorii de la Petrolul şi Costel Enache

  • 6 cazuri de COVID-19 la Petrolul
  • Ploieştenii nu au fost programaţi în prima etapă, de la reluare, din Liga 2
  • Ionuţ Stroe, supărat pe cei de la Petrolul

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, susţine că atât Dinamo, cât şi cei de la Botoşani i-au anunţat despre cazurile de COVID-19. Cei de la Ploieşti nu au trimis încă nicio informare către MTS.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei de la Petrolul vor repeta testele miercuri, şi este posibil să poată juca în etapa următoare.

Ionuţ Stroe: "Se află în proceduri şi anchete epidemiologice"

"Într-o bună măsură toţi cei care s-au confruntat cu cazuri de Covid au intrat într-o relaţie normală cu MTS. Cei de la Petrolul nu ne-au informat în legătură cu situaţia de acolo şi evident că, în momentul de faţă, se află în proceduri şi anchete epidemiologice. Şi-au intrat în rol cei de la DSP şi bineînţeles FRF care este organizator de competiţii.

Reclamă

Nu e timpul trecut, ne pot anunţa chiar astăzi. Când am avut cazul de la Dinamo ne-au comunicat, cei de la Botoşani la fel, cei de la Petrolul nu. Sau când am avut haltere. Sunt situaţii inerente, nu dramatizăm. Important e că am reuşit identificarea acestor cazuri înainte de a intra aceşti sportivi în competiţii şi a declanşa focare", a declarat Ionuţ Stroe într-o conferinţă de presă.

Focar de infecţie cu COVID-19 la Petrolul

6 cazuri de COVID-19 au fost depistate la Petrolul, înainte de reluarea Ligii 2. Ploieştenii au repetat testele, care au arătat acelaşi rezultat. Partea bună este că persoanele pozitive sunt asimptomatice.

Reclamă

Este vorba despre 5 jucători şi un om din staff. Ploieştenii ar fi trebuit să joace cu UTA, sâmbătă, dar partida a fost amânată.

Următorul meci pentru Petrolul ar trebui să fie cu Rapid. Partida ar urma să se dispute pe 11 iulie, dacă testele jucătorilor de la Ploieşti vor ieşi negative.

Reclamă 4 / 0/3

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:51 FotoBayer Leverkusen – Werder Bremen 2-0! Echipa lui Xabi Alonso, la un pas de titlu în Bundesliga 19:46 Stefanos Tsitsipas a câştigat turneul de la Monte Carlo! Grecul, alături de Ilie Năstase într-un top select 19:40 LIVE TEXTDinamo – Poli Iaşi 0-0. Momente dramatice la jocul crucial din zona roşie! Un jucător a primit îngrijiri de urgenţă pe teren! 19:38 VideoMicuţii fani ai lui Dinamo, susţinere superbă pentru „câini” şi cu Poli Iaşi! Cum încearcă să salveze echipa de la retrogradare! 19:24 A ieşit cu masca de oxigen de pe teren, dar Ovidiu Haţegan a dat doar galben! Tony Da Silva le-a arătat obrazul arbitrilor 19:00 UPDATEMomente dramatice la meciul West Ham – Fulham! Un jucător al „Ciocănarilor” s-a prăbuşit pe gazon şi a fost scos cu targa! 18:41 Sorana Cîrstea şi-a aflat prima adversară de la Stuttgart! Traseu dificil pentru româncă 18:15 Liverpool – Crystal Palace 0-1! „Cormoranii”, un nou pas greşit în lupta la titlu! Ratări colosale în meciul de pe Anfield 17:46 „E mare păcat” Alain Prost sare în apărarea lui Max Verstappen: „Nu e mereu decizia pilotului” 17:38 Aurelian Chiţu, discurs foarte dur la adresa centralului Iulian Călin, care l-a eliminat: „A stricat jocul, ne lăsăm de fotbal” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ioan Ovidiu Sabău și-a turnat cenușă în cap după U Cluj - Petrolul 1-2
Liga 1 • 0:10
Ioan Ovidiu Sabău și-a turnat cenușă în cap după U Cluj – Petrolul 1-2: „Trebuia să gândesc totul mai bine”
Laszlo Balint, prima reacție după debutul perfect la Petrolul!
Liga 1 • 13 apr., 23:55
Laszlo Balint, prima reacție după debutul perfect la Petrolul! A făcut plecăciuni în fața jucătorilor intrați dep e bancă
U Cluj - Petrolul 1-2. "Lupii galbeni" au întors fabulos scorul! Două goluri în două minute, marcate de două rezerve!
Liga 1 • 13 apr., 23:30
U Cluj – Petrolul 1-2. „Lupii galbeni” au întors fabulos scorul! Două goluri în două minute, marcate de două rezerve!
Laszlo Balint, noul antrenor de la Petrolul
Liga 1 • 7 apr., 19:42
Laszlo Balint, noul antrenor de la Petrolul! Începe revoluția la echipa din Ploiești, după 0-4 cu Voluntari
Florin Pîrvu, cu lacrimi în ochi după ce şi-a umilit fosta echipă!
Liga 1 • 6 apr., 20:23
Florin Pîrvu, cu lacrimi în ochi după ce şi-a umilit fosta echipă! Mesaj ferm despre Petrolul în lupta pentru rămânerea în Liga 1