Închide meniul

"Mint cu nesimţire!" Şefii lui Dinamo, făcuţi praf de un fost campion al Europei. "Au trimis banii cu trăsura?!"

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 14 noiembrie 2020, 5:24 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

"Mint cu nesimţire!" Şefii lui Dinamo, făcuţi praf de un fost campion al Europei. "Au trimis banii cu trăsura?!"

Pablo Cortacero așteaptă bani de la Dinamo

Instagram Dinamo

”Nu credeam că poate minți cineva cu atâta nesimțire, spaniolii ăştia depășesc orice imaginație, credeam că ăștia ai noștri sunt așa", a atacat Gabi Balint. Acesta nu crede promisiunea lui Pablo Cortacero, care a spus că a virat o sumă importantă de bani pentru a achita datoriile de la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Cu ce au trimis banii? Cu trăsura? Important e să nu jefuiască cineva trăsura. Eu, din afară, nu pot să mai cred nimic. Dacă aș fi fost acolo antrenor sau jucător făceam ceva, mă urcam pe garduri, nu știu”, a declarat Balint la Digi Sport.

Balint: "În Spania, Dinamo ar fi fost retrogradată două divizii"

Balint l-a taxat şi pe directorul sportiv Rufo Collado. Acesta s-a plâns de mentalitatea românească pentru a contracara suspiciunile legate la demararea noului proiect de la Dinamo. 

”Ziceau că în Spania nu e așa, păi în Spania îi retrogradează două divizii dacă au datorii. De ce suntem noi nu știu cum? (…) Mă interesează că oamenii ăia muncesc pe gratis și stau doar după niște promisiuni. Eu nu înțeleg ce urmăresc conducătorii ăștia, să bage clubul în faliment?!", a mai spus Balint.

Scandalul de la Dinamo, în presa din Spania

Scandalul de la Dinamo a ajuns şi în cele mai importante publicaţii de sport din Spania. AS și Marca au dedicat articole complete problemelor din ”Ștefan cel Mare” și scriu despre amenințarea jucătorilor de a nu se mai prezenta la meci dacă nu vor fi plătiți.

Reclamă

Cei de la Marca sunt extrem de incisivi și anunță că jucătorii spanioli s-au hotărât să mai acorde timp până marțea viitoare.

”Staff-ul, oficialii, antrenorii și chiar și bucătarul vor să aibă o întrunire cu patronul Pablo Cortacero pentru ca acesta să le poată oferi explicații. (…)Cel mai îngrijorător lucru este că niciunul dintre fotbaliști nu a avut contractul înregistrat la Federație, astfel că, sub o formă sau alta, lucrează acolo aproape ilegal”, descriu spaniolii.

Dinamo are programat în această seară meciul restanţă din campionat, cu Astra.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gabi Balint: "Nu înţeleg ce urmăresc aceşti conducători!"
  • Balint îi acuză de nesimţire pe acţionarii spanioli de la Dinamo

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și