Închide meniul

Mircea Lucescu, aproape de o revenire istorică la Dinamo! Dezvăluirea momentului: "Aveam o discuţie!" Momentul când a picat mutarea bombă

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 martie 2021, 13:51 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Mircea Lucescu, aproape de o revenire istorică la Dinamo! Dezvăluirea momentului: "Aveam o discuţie!" Momentul când a picat mutarea bombă

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Mircea Lucescu

Legendarul antrenor a fost aproape de o revenire la Dinamo, însă nu ca tehnician, ci ca director sportiv. Mutarea a căzut după ce actuala echipă l-a ofertat

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dezvăluirea a fost făcută de Nicolae Badea, fostul președinte al grupării din Capitală, care lasă de înțeles că fanii dinamoviști îl pot vedea pe ''Il Luce'' la echipă. 

Aveam o discuţie cu Mircea Lucescu pentru a veni directorul clubului. Fusese de acord, dar apoi a plecat la Kiev şi discuţia a picat deocamdată” a dezvăluit Nicolae Badea pentru gsp.ro.

Dinamo Kiev, victorie la scor în ultimul meci

Formația pregătită de "Il Luce" a câştigat la scor, 4-1, meciul din ultima etapă cu Lednev. Jucătorii antrenaţi de marele antrenor român sunt pe primul loc în Ucraina, la patru puncte de rivala Şahtior Doneţk. 

De numai 50 de secunde a avut nevoie Artem Besedin pentru a marca. A profitat de eroarea incredibilă a lui Orest Kostik.

Reclamă

Tsygankov a şutat slab, din interiorul careului, şi goalkeeper-ul gazdelor părea a prinde cu uşurinţă. Kostik a scăpat însă mingea dintre mâini, iar Besedin a profitat şi a înscris cel mai uşor gol din carieră.

Până la pauză a marcat şi Tsygankov, din penalty. Echipa lui Mircea Lucescu a condus chiar şi la scor de neprezentare, după ce şi-a trecut numele printre marcatori şi Kedziora. "Lanterna roşie" din Ucraina a înscris golul de onoare în minutul 69, prin Nych.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Mircea Lucescu putea reveni la Dinamo
  • Nicolae Badea le dă speranţe fanilor dinamovişti

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și