Închide meniul

Mircea Lucescu are probleme de sănătate! Antrenorul român anunţă că ar putea fi operat

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 9 aprilie 2023, 17:16

Mircea Lucescu are probleme de sănătate! Antrenorul român anunţă că ar putea fi operat

Mircea Lucescu are probleme de sănătate

Mircea Lucescu, pe banca lui Dinamo Kiev / Profimedia Images

Mircea Lucescu are probleme de sănătate. Antrenorul român a anunţat el însuşi că ar putea fi operat din nou. Lucescu a suferit în trecut intervenţii chirurgicale dificile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucescu suferă de coxartroză, o afecțiune ce distruge cartilajul articular din zona șoldului. Pentru a putea fi vindecat, medicii i-ar putea recomanda lui Mircea Lucescu să se opereze.

Mircea Lucescu are probleme de sănătate!

În perioada în care am jucat în cupele europene, am călătorit constant cu autocarul, chiar și câte zece ore pe zi. În același timp, lucram câte 7-8 ore pe zi. Așa a apărut coxartroza”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit fanatik.ro, care citează presa din Ucraina.

Atât timp cât voi putea, voi continua să lucrez. S-ar putea să fie necesară operația. Ar fi foarte bine dacă aș putea să mă operez și să continui să fiu alături de echipă.
În orice caz, nu mă gândesc să părăsesc fotbalul deocamdată”, a precizat antrenorul român.

În ultima etapă din campionatul Ucrainei, Dinamo Kiev a învins acasă, cu 2-0, formaţia FC Minaj. Echipa lui Lucescu se află pe locul 4 în campionatul Ucrainei. Dinamo Kiev are 39 de puncte din 20 de etape disputate. Pe primul loc se află Şahtior Doneţk, care are 46 de puncte din 19 partide.

Reclamă

Mircea Lucescu are 77 de ani.

Ofertat de Nice şi Fenerbahce, Lucescu rămâne în Ucraina

Mircea Lucescu a precizat că nu va pleca din campionatul Ucrainei. Tehnicianul român a confirmat contactele cu Nice, dar a subliniat că nu o va părăsi pe Dinamo Kiev. Totodată, a recunoscut şi că în vară a avut o ofertă certă de la Fenerbahce.

Nu mai contează ce s-a întâmplat, eu nu negociez cu nimeni. Au fost discuţii când am jucat la Rennes, au venit cei de la Nice, dar nici prin cap nu mi-a trecut să plec. Aici, în Ucraina, sunt mari eforturi pentru a duce mai departe campionatul. Au fost nişte reprezentanţi de la Nice atunci, când am jucat cu Rennes.

Reclamă 4 / 0/3

Puteam să merg şi la Fenerbahce în vară, înaintea lui Jesus, dar nu am vrut. Nu e caracterul meu şi nu aş fi putut face asta, să las echipa în situaţia în care era. Dacă oamenii de aici vor decide că e nevoie de o schimbare, atunci plec”, a declarat Mircea Lucescu, la Prima Sport.

Mircea Lucescu, operat de mai multe ori cu succes

Mircea Lucescu a suferit mai multe intervenţii chirurgicale în trecut. În 2009 Lucescu a fost operat pe cord deschis după ce a avut un infarct.

Lucescu a fost operat şi în ianuarie 2012, după accidentul de maşină pe care l-a avut. Maşina pe care o conducea antrenorul român a lovit un tramvai.

Din fericire, toate intervenţiile chirurgicale pe care le-a suportat tehnicianul român în trecut au fost reuşite.

Mircea Lucescu este unul dintre cei mai prolifici şi titraţi antrenori români. Lucescu are în palmares, ca antrenor, 8 titluri de campion al Ucrainei cu Şahtior Doneţk şi unul cu Dinamo Kiev. Lucescu a mai câştigat 6 Cupe ale Ucrainei cu Şahtior Doneţk şi una cu Dinamo Kiev. Cu Şahtior Doneţk Lucescu a reuşit să câştige Cupa UEFA, în sezonul 2008 – 2009. Lucescu a cucerit cu Galatasaray un campionat şi Supercupa Europei.

Şi în campionatul României a luat titlul de două ori ca antrenor, cu Dinamo şi Rapid. Mai are în palmaresul de antrenor, printre altele, trei Cupe ale României, două cu Dinamo şi unul cu Rapid.

 

Reclamă

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 0-0! Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu! Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere Vezi toate știrile
Citește și