Închide meniul

Mircea Lucescu, criză de nervi din cauza VAR-ului. A intrat până la mijlocul terenului să ceară socoteală arbitrului

Antena Sport Publicat: 12 decembrie 2020, 16:55 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

Reclamă
Mircea Lucescu, criză de nervi din cauza VAR-ului. A intrat până la mijlocul terenului să ceară socoteală arbitrului

DPA Images via Hepta

Mircea Lucescu

Mircea Lucescu a făcut o adevărată criză de nervi în timpul partidei pe care Dinamo Kiev a terminat-o la egalitate cu Kolos Kovalivka, scor 2-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Momentul de maximă tensiune s-a petrecut imediat după pauză, în minutul 52, după un atac al lui Șepelev la Cernomoreț. Astfel, arbitrul a luat și decizia de a-l elimina pe Șepelev după consultarea imaginilor video.

Inițial, Șepelev primise doar cartonașul galben, dar arbitrul l-a eliminat după ce s-a consultat cu asistentul video și a revăzut faza pe monitor. A fost suficient ca Mircea Lucescu să își iasă din minți și să intre pe teren, până la mijlocul terenului, scriu cei de la sport.ua

Românul a plecat după aceea nervos la vestiar. După câteva minute, Lucescu s-a întors pe bancă. Lucescu era însă nervos încă din minutul 47, când oaspeții au primit un penalty după consultarea VAR. Meciul s-a terminat 2-2, iar avansul lui Dinamo Kiev poate scădea la un singur punct dacă Șahtior pe Inhulț.

Ce spunea Mircea Lucescu despre arbitrajul video

Mircea Lucescu a criticat video-arbitrajul după partida pierdută de Dinamo Kiev pe terenul Barcelonei, scor 1-2. Mai mult, Lucescu a spus atunci că VAR-ul nu are ce căuta în fotbal.

Reclamă
Reclamă

"Nu sunt de acord cu tehnologia VAR! Fotbalul este altceva, nu handbal sau baschet", a spus Mircea Lucescu după Barcelona -Dinamo Kiev 2-1. 

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

22:40

Eliza Samara – Man Kuai, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (duminică, 7:45)! Românca luptă la WTT China Smash

22:04

LIVE VIDEOBenfica – Gil Vicente se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Meciul serii din Liga Portugal

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 3 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY)
Citește și