Închide meniul

Mircea Lucescu îi ajută pe dinamovişti să-şi facă stadion! Care va fi locaţia noii arene

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 20 iulie 2020, 17:30 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

Mircea Lucescu îi ajută pe dinamovişti să-şi facă stadion! Care va fi locaţia noii arene

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mircea Lucescu şi Ioan Andone

Mircea Lucescu s-a întâlnit cu premierul Ludovic Orban pentru a-l convinge că Dinamo merită să aibă un stadion nou. Reprezentanţii fanilor care fac parte din DDB s-au întâlnit cu directorul de investiţii de la CNI, Adrian Cefalan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Comunicatul DDB, privind noul stadion Dinamo

"Noua locație acoperă zona velodromului și se întinde, cu tot cu spațiile pentru parcare, până aproape de actualul stadion. Ținând cont de spațiul extins pentru amplasarea noului stadion, reprezentanții DDB au solicitat o examinarea a unei variante de stadion cu o capacitate de 33.000, propunerea care a rămas în picioare după evaluarea din partea specialiștilor.

De asemenea, s-a convenit că noua arenă va fi fără pistă de atletism, dar va îngloba alte secții sportive, cum ar fi tir și box, discipline ale căror structuri actuale ar urma să fie demolate pentru a se face loc stadionului", se arată într-un comunicat publicat de fanii lui Dinamo pe pagina de Facebook Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și