Închide meniul

Mircea Lucescu îi face pe fanii lui Dinamo să viseze cu ochii deschişi. „O să pun şi eu umărul!”. Mesaj pentru Mircea Rednic

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 octombrie 2021, 10:25

Mircea Lucescu îi face pe fanii lui Dinamo să viseze cu ochii deschişi. „O să pun şi eu umărul!. Mesaj pentru Mircea Rednic

Mircea Lucescu ar putea reveni la Dinamo

Profimediaimages

Antrenorul de 76 de ani este încântat că Mircea Rednic a revenit pe banca alb-roşiilor şi se aşteaptă ca rezultatele să se vadă şi în clasament. Cu „Puriul” la conducere, „câinii” şi-au încheiat seria de şapte înfrângeri. Au ratat incredibil victoria în meciul cu UTA, arădenii revenind de la 0-2 şi reuşind să smulgă un punct în minutul 90+5.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu ia în calcul o revenire la Dinamo

„Il Luce” nu ar spune nu unei reveniri la echipa sa de suflet. A transmis un mesaj plin de speranţă pentru fanii lui Dinamo.

Îmi pare bine că a făcut meci nul, că a luat un punct important. Punctul ăsta dă mult entuziasm și motivează jucătorii pentru următoarele jocuri. Prezența lui (n.r. Mircea Rednic) acolo este, din toate punctele de vedere, pozitivă.

Eu sunt afară, ei sunt aici. Eu nu cunosc nici măcar un jucător de la Dinamo. O să vină o vreme, pesemne, când o să pun și eu umărul. O să vină o vreme„, a declarat Mircea Lucescu la revenirea în ţară.

Mircea Lucescu a evoluat în peste 250 de meciuri în tricoul lui Dinamo şi a stat pe banca grupării din Ştefan cel Mare între 1985 şi 1990. A câştigat şapte titluri din postura de jucător şi unul ca antrenor.

Reclamă

Mircea Lucescu şi Răzvan Lucescu sunt membri DDB

Mircea Lucescu este, de anul trecut, membru DDB. ”Il Luce” a donat 1.948 de euro și a primit un card elite. El s-a alăturat unor alte nume pe această listă precum Cristi Borcea, Patrick Borcea, Claudiu Florică, Nicolae Stanciu, Cornel Șfaițer, George Țucudean, Cosmin Moți, Dragoș Grigore, Dorin Rotariu sau Ionuț Nedelcearu.

Nici Răzvan Lucescu nu a putut rămâne nepăsător la problemele cu care se confruntă Dinamo. Chiar dacă a fost antrenor şi jucător la Rapid, fiul lui Mircea Lucescu a decis să ajute gruparea din Ştefan cel Mare. Acesta a donat 1.948 de euro prin programul DDB. „Sângele apă nu se face”, a fost anunţul făcut, pe facebook, de Peluza Cătălin Hîldan.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și