Închide meniul

„Mircea Lucescu o să preia echipa!” Anunțul momentului pentru fanii lui Dinamo. Când ar putea să revină „Il Luce”. „Vrea să facă acest pas!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 octombrie 2021, 17:01

„Mircea Lucescu o să preia echipa! Anunțul momentului pentru fanii lui Dinamo. Când ar putea să revină „Il Luce. „Vrea să facă acest pas!

Mircea Lucescu a scăpat din infernul din Ucraina

AS.ro

Gheoghe Nițu, om de afaceri, membru de Elită în programul DDB și prieten cu Mircea Lucescu, a dezvăluit că „Il Luce” și-a exprimat dorința de a reveni la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu ar putea să revină la Dinamo

Singurul lucru care îl oprește pe Lucescu să se întoarcă chiar și acum la clubul din Ștefan cel Mare este stadionul. „Il Luce” și-ar dori să aștepte până ce va fi construită noua arenă.

„Cu Mircea mă știu din facultate. O să vă spun ceva, poate nici măcar nu trebuie să o fac. Ei vor prelua Dinamo! Mircea și fiul său, Răzvan. Să se facă stadionul și asta se va întâmpla.

Așa mi-a spus, că vrea să facă acest pas, că se gândește, însă trebuie să se construiască stadionul. Mircea Lucescu este singurul care poate să conducă. A construit, nu a dărâmat! Din nimic a făcut lucruri fenomenale, peste tot pe unde a trecut.

În plus, dacă el ar veni acasă, pentru că Dinamo e casa lui, Mircea ar fi ca un magnet și ar atrage foarte mulți oameni potenți din punct de vedere financiar. Cu unul dintre ei vorbiți chiar acum. Mircea Lucescu este ambasadorul mondial al fotbalului românesc”, a spus Gheorghe Nițu, potrivit playsport.ro.

Reclamă

„Ștefan cel Mare”, actualul stadion al „câinilor”, ar urma să fie demolat în primăvara lui 2022. Construirea noii arene va dura între 18 și 24 de luni, potrivit Companiei Naționale de Investiții, care a reabilitat și stadioanele Ghencea, Arcul de Triumf și Giulești. Viitoarea arenă va fi ridicată pe locul actualului teren principal din Complexul Sportiv Dinamo.

Mircea Lucescu: „Dinamo nu poate să intre în mediocritate!”

Dinamo trăieşte periculos. Are doar 7 puncte câştigate în primele 11 etape din Liga I, iar echipa din Ştefan cel Mare e penultima în clasament. Mircea Lucescu spune cum ar putea scăpa câinii de retrogradare, acum când echipa pare într-o situaţie fără ieşire.

„Aici îți trebuie un om tânăr, entuziast, cu o pregătire foarte bună. Cine vine la Dinamo trebuie să știe că Dinamo este un brand extrem de important pentru sportul românesc, care nu poate să intre în mediocritate. Sper că Mircea Rednic, la experiența pe care o are, cu faptul că a fost extrem de legat de Dinamo, să facă treabă. Nu depinde doar de el”, a spus antrenorul lui Dinamo Kiev, Mircea Lucescu.

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Lucescu a antrenat-o pe Dinamo din postura de jucător-antrenor, în perioada 1985-1990.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și