Închide meniul

Mircea Rednic a adus un rapidist la echipă. Pe cine a transferat Poli Iaşi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 mai 2020, 8:22

Mircea Rednic a adus un rapidist la echipă. Pe cine a transferat Poli Iaşi

SportPictures / Dragos Pascaneanu/Sport Pictures via hepta

Mircea Rednic a adus un rapidist la echipă. Pe cine a transferat Poli Iaşi

Potrivit GSP, Rada va ocupa rolul de antrenor secund și este așteptat miercuri în Iași ca să semeneze contractul. Astfel, Rada va completa staff-ul care mai este completat de foști dinamoviști, Costel Pană și Benone Dohot, dar și de preperatorul fizic Cezar Honceriu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic: ”O să ajungem să facem prostituție în fotbal"

Tehnicianul celor de la Poli Iași, Mircea Rednic, a ținut să precizeze că echipa sa nu se teme de o eventuală retragradare. Poli Iași s-a reunit astăzi în vederea reluării antrenamentelor.

”Am văzut reacțiile care au fost. În niciun caz nouă la Poli Iași nu ne este teamă de retrogradare. Noi suntem pe locul 11, venim după trei rezultate foarte bune. Nu mi-e teamă că o să retrogradăm. Ceea ce președintele Ciprian Paraschiv a încercat este legat de condiții și de sănătatea jucătorilor. Important este ca niciun jucător să nu se îmbolnăvească.

Noi creăm toate condițiile, dar în momentul în care începem să umblăm prin țară noi avem garanția sută la sută că cei de acolo au respectat măsurile? Nu vreau să se înțeleagă că cei de la Poli Iași sunt revoluționari. Dar noi ținem la jucători noștri, suntem preocupați de sănătatea noastră și a lor”, a declarat Mircea Rednic, conform Prosport.

Mircea Rednic, răspuns dur pentru Justin Ștefan

Mircea Rednic nu l-a menajat pe Justin Ștefan, după ce oficialul LPF a spus că ce a cerut inclusiv Poli Iași sunt niște aberații. Mai mult, Ștefan a acuzat echipa din Copou că se teme de retragradare.

Reclamă

”Trebuie să ne gândim cum prelungim contractele jucătorilor care termină pe 30 iunie. Cei care ieri au ieșit cu pieptul în față, nu din cauza noastră se joacă peste 30 iunie. Unii au până pe 30 mai. Și domnul Iustin Ștefan, și domnul Nicoară vorbeau de milioane. Aici nu e vorba doar de bani, ci de sănătatea noastră, a multor sportivi. Nu e vorba numai de bani. Și de furnizat meciuri. Păi ce suntem marfă? Poate să jucăm meciuri. În fotbal nu se furnizează, se joacă. 

Acum trebuie să mai și prestăm, că am luat banii înainte. O să ajungem să facem prostituție în fotbal. Ceea ce facem noi acuma în niciun caz nu are treabă cu fotbalul. De ce nu luăm exemplul din Belgia, dacă tot am luat modelul lor? Mai aveau o singură etapă de campionat și puteau să o joace fără spectatori, dar s-a închis campionatul”, a mai spus Mircea Rednic.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă Vezi toate știrile
Citește și