Închide meniul

Mircea Rednic a anunțat transferuri noi la Dinamo: „Espinosa va semna astăzi! Mai vin doi până duminică!” Durata contractelor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 octombrie 2021, 11:13

Mircea Rednic a anunțat transferuri noi la Dinamo: „Espinosa va semna astăzi! Mai vin doi până duminică! Durata contractelor

Mircea Rednic, pe cale să revină în atrenorat

Mircea Rednic / Hepta

Pe lângă Michel Espinosa, Mircea Rednic a anunțat că la echipă vor mai veni un atacant și un fundaș. Toți jucătorii vor semna contracte până în iarnă, atunci când se va face o evaluare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astăzi Michel Espinosa va semna, e la club acum. Până duminică încă doi jucători vor semna, un atacant, avem două posibilități, unul din Olanda și unul din Bulgaria. 

Avem discuții avansate cu un fundaș dreapta, care a jucat în Belgia, îl cunosc. Sper ca de luni să îl am în programul echipei, cam astea sunt noutățile, am văzut că tot apar nume. Ei nu au venit în probe. În situația actuală, am posibilitatea ca jucătorii să vină, să facă testul medical, să facă testul fizic. Nu vreau să comentez ce a fost înainte de mine, dar sunt probleme fizice și asta ne-o arată rezultatele la testul făcut. 

Dar treptat, încercăm să îi aducem măcar la 80% din posibilitățile fizice. E important să luăm puncte până în iarnă, atunci o să fie altceva. Cei transferați după ridicarea interdicției au opțiune în iarnă, cei aduși de mine au opțiune în iarnă, nu vrem să riscăm. Cine confirmă rămâne, cine nu, pleacă„, a spus Mircea Rednic într-o conferință de presă.

Cine este Michel Espinosa, noul transfer de la Dinamo

Michel Espinosa este născut în Camerun, dar are cetățenie franceză. El evoluează pe postul de mijlocaș central și la închidere. În prezent, el valorează 250.000 de euro, potrivit transfermarkt.com.

Reclamă

Espinosa a juca ultima dată pentru bulgarii de la Botev Plovdiv, de la care s-a despărțit în iulie 2021. Printre alte echipe din CV-ul său se numără Clermont Foot, Stade Lavallois, NK Istra sau AS Lyon-Duchere.

Mircea Rednic oferă prime la Dinamo

Dinamo trăieşte periculos în campionat. E penultima în Liga I, cu doar 7 puncte acumulate în 11 etape disputate. Astfel, Mircea Rednic apelează la toate metodele posibile pentru a își motiva jucătorii.

„Puriul” le oferă prime fotbaliștilor în meciurile complicate, scrie doardinamo.ro. Sursa citată scrie că Sorescu, Torje&co ar fi încasat 10.000 de euro pentru o victorie în meciul cu UTA Arad. „Câinii” au condus cu 2-0, însă meciul s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, după „dubla” lui David Miculescu.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și