Închide meniul
NEWS ALERT

Mircea Rednic a bătut palma cu Iuliu Mureşan şi revine pe bancă. Când îşi începe al cincilea mandat pe banca lui Dinamo şi ce salariu va avea!

Publicat: 27 septembrie 2021, 17:21

Mircea Rednic a bătut palma cu Iuliu Mureşan şi revine pe bancă. Când îşi începe al cincilea mandat pe banca lui Dinamo şi ce salariu va avea!

Mircea Rednic a fost demis de la Dinamo

Profimediaimages

  • Mircea Rednic va semna cu Dinamo
  • „Puriul” îşi va începe, în această săptămână, noul mandat

Potrivit fanatik.ro, Rednic s-a înţeles cu Iuliu Mureşan şi va veni încă de acum la echipă. Debutul îl va avea abia la meciul de sâmbătă, cu UTA Arad. În această seară, împotriva Universităţii Craiova, „câinii” vor fi conduşi de la margine de antrenorul interimar Sorin Colceag. Contractul lui Dario Bonetti a fost deja reziliat unilateral.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic vine să o salveze pe Dinamo de la retrogradare

Rednic urmează să aibă un salariu lunar de 10.000 de euro şi va semna un contract valabil până în 2023, anunţă sursa citată. Mai mult, a primit acceptul conducerii că va avea libertate totală la transferuri!

Am avut un motiv foarte bine întemeiat, am așteptat să se rezolve amiabil problema pe care o aveam cu domnul Bonetti, iar cum acest lucru nu s-a întâmplat… Noi i-am trimis o propunere de reziliere, pe care nu a semnat-o, iar dumnealui nu a mai avut niciun fel de discuție cu noi, decât prin intermediul avocaților. El a fost plătit la zi înainte de a trimite această propunere.

Reclamă

Nu știu care a fost situația cu boala, dar cert este că s-a așteptat o terminare amiabilă a acestui contract. Această reziliere nu s-a întâmplat, astfel că după înfrângerea rușinoasă cu FCSB s-a ajuns aici.

Domnul Bonetti are dreptul să conteste această decizie în instanță. În pole-position pentru postul de antrenor se află domnul Rednic, dar până la pauză internațională ar putea rămâne antrenor interimar domnul Colceag. Eu nu particip la discuțiile de natură tehnic, nu aleg jucătorii și antrenorii, doar alegem pachete care țin de contract. Ne asigurăm că totul este în regulă acolo, nu intervenim în decizii de natură sportivă„, a spus Răzvan Zăvăleanu la digisport.ro.

Reclamă

Mircea Rednic: „Vin la Dinamo oricât de greu ar fi!”

Mircea Rednic a anunțat că este dispus să revină la Dinamo, indiferent de situația delicată traversată de club.

Am fost la discuții cu Badea, dar încă situația lui Bonetti este neclară, Dinamo are antrenor! Când nu va mai fi nimeni pe bancă și situația se va clarifica, i-am spus și lui Badea că vin la Dinamo oricât de greu ar fi”, a declarat Mircea Rednic pentru sporttotalfm.ro.

Şase înfrângeri la rând are Dinamo în Liga 1. „Câinii” au numai şase puncte după primele nouă etape şi ocupă penultimul loc.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”