Închide meniul

Mircea Rednic a ieşit la atac: "Au venit alţii şi au luat echipa. Cu mine, Viitorul nu a pierdut". Ce spune despre contractul semnat cu Gică Hagi

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 martie 2021, 20:30 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Mircea Rednic a ieşit la atac: "Au venit alţii şi au luat echipa. Cu mine, Viitorul nu a pierdut". Ce spune despre contractul semnat cu Gică Hagi

Mircea Rednic, dezvăluiri despre situaţia de la Dinamo

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mircea Rednic a fost un car de nervi la finalul meciului cu Clinceni. El s-a apărat pentru rezultatele slabe ale Viitorului şi a dat vina pe Cătălin Anghel, cel care i-a ţinut locul cât a fost bolnav de Covid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic a vorbit despre viitorul său: ''Contractul meu este clar!''

"(n.r. – despre viitorul pe banca echipei) Contractul meu este clar, pe un an şi jumătate. Sigur, există clauze şi o să le discutăm. Nu uitaţi că, cu Mircea Rednic pe bancă, Viitorul nu a pierdut. Au fost trei meciuri care s-au pierdut, el nu era. Au preluat alţii echipa şi nu au luat niciun punct din trei meciuri.

Cu Mircea Rednic pe bancă nu au pierdut. Sigur, se putea mai mult, dar ăsta e un lucru bun. Cu Mircea Rednic, anul ăsta, echipa nu a pierdut! Normal că ne dorim mai mult, dar noi am rămas în cărţi pentru playoff.", a declarat Rednic, după 1-1 cu Clinceni.

Mircea Rednic, reproşuri pentru elevii săi: ''Să fie mai responsabili!''

"Puriul" a fost salvat de Tsoumou, care a marcat în minutul 90+1, după ce defensiva oaspeţilor a gafat. La scurt timp după fluierul final, tehnicianul şi-a ''urecheat'' elevii. 

"Ne-am fi dorit să câştigăm, dar e un punct meritat, la felul cum am jucat. Ei, ăsta e Clinceniul şi îi ştim, se apără aglomerat şi aşteaptă greşeala adversarului. 

Reclamă

Să fie mai responsabili. Sunt nişte principii de joc pe care trebuie să le respecţi, sunt nişte lucruri care se învaţă la Academie, felul cum să te poziţionezi între adversar şi poartă, nu ai voie să stai în faţa sau în spatele lui.

Dar sunt greşeli meci de meci. Cu Sepsi a fost la fel, cu FCSB la fel. Sunt faze de evitat. Ei nu au avut ocazii, dar au profitat de marcajul nostru larg, deşi sunt jucători cu experienţă pe zona centrală.'' a declarat Rednic, la finalul meciului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și