Închide meniul

Mircea Rednic, aproape de o revenire spectaculoasă în fotbalul românesc. Negocierile sunt avansate

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 4 iunie 2022, 8:36

Mircea Rednic, aproape de o revenire spectaculoasă în fotbalul românesc. Negocierile sunt avansate

Mircea Rednic, aproape de o revenire spectaculoasă în fotbalul românesc

Mircea Rednic, în timpul unui meci / Profimedia Images

Mircea Rednic e aproape de o revenire spectaculoasă în fotbalul românesc. ”Puriul” se află în discuții avansate cu FC Brașov, echipă cu care ar urma să lupte împotriva lui Dinamo pentru promovarea în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform fanatik.ro, negocierile dintre primarul Allen Coliban și Mircea Rednic par aproape de finalizare, proiectul fiind unul pe placul antrenorului, care ar avea mână liberă pentru o curățenie totală la club.

Mircea Rednic e aproape de o revenire spectaculoasă în fotbalul românesc

Mai mult, Mircea Rednic ar putea deveni și investitor la echipa de sub Tâmpa, care a reușit să evite retrogradarea în Liga 3, după un baraj cu Poli Timișoara, în care a câștigat ambele manșe, 1-0 și 2-1.

”La Brașov există potențial, nu se știe niciodată. Eu am o legătură strânsă cu cei din conducerea clubului, dar și cu autoritățile locale. Am mai spus că, la un moment dat, voi investi într-un club. La Dinamo nu s-a putut!”, explica Mircea Rednic în urmă cu câteva luni.

Al 5-lea mandat al lui Mircea Rednic la Dinamo a fost un dezastru total

Al 5-lea mandat al lui Mircea Rednic la Dinamo a fost un dezastru total. Cu Rednic pe bancă, Dinamo a obţinut o singură victorie în 12 meciuri oficiale.

Reclamă

Mircea Rednic a avut parte de un mandat dezastruos. Cu el pe bancă, Dinamo a câştigat un singur meci din cele 12 partide oficiale. Chindia a fost singura echipă învinsă de Dinamo în mandatul lui Mircea Rednic. A fost pentru a 5-a oară când Mircea Rednic a fost antrenor în „Ştefan cel Mare”. Rednic a lăsat-o pe Dinamo pe penultimul loc în clasament.

Mircea Rednic a fost dat afară de Dinamo, deşi antrenorul îşi făcuse planurile de viitor pentru a salva echipa de la retrogradare. În locul său, a venit Flavius Stoican, care nu a rezistat nici el mai mult de opt meciuri. Dusan Uhrin a fost cel care a terminat pe bancă un sezon în care Dinamo a retrogradat pentru prima oară în istoria de 74 de ani.

Mircea Rednic a suferit o operaţie!

Mircea Rednic a fost externat în aprilie, după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale de înlocuire a articulației șoldului. Operația a fost una minim-invazivă, adică nu a presupus secționarea vreunui mușchi sau tendon, eliminând durerea postoperatorie și îmbunătățind considerabil mobilitatea pacientului.

Reclamă 4 / 0/3

“Vă spun că sunt ca nou. Tehnica asta nouă, minim-invazivă, este ceva incredibil. Nici vorbă de durere după operație. Cicatricea este mică, mușchii nu sunt secționați. A doua zi eu deja ma plimbam cu cadrul, am făcut multe ture pe aici prin spital. Mă simt foarte bine.

Înainte de operație aveam dureri chiar și atunci când mă așezam în pat, nu mai vorbesc la mers, când urcam în mașină sau când urcam scările. I-am spus domnului doctor Apostolescu că am făcut o mare greșeală că nu m-am operat mai devreme și regret că am stat aproape 2 ani cu dureri.”, a spus Mircea Rednic înainte de a fi externat.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și