Închide meniul

Mircea Rednic, atac la Negoiţă după ce a trimis-o pe Dinamo pe ultimul loc: "Dacă aş fi rămas, nu ajungea să ia bani împrumut de la nu ştiu ce spaniol."

Antena Sport Publicat: 27 iunie 2020, 14:41 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Reclamă
Mircea Rednic, atac la Negoiţă după ce a trimis-o pe Dinamo pe ultimul loc: "Dacă aş fi rămas, nu ajungea să ia bani împrumut de la nu ştiu ce spaniol."

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Mircea Rednic a trimis-o pe Dinamo pe ultimul loc

Pe Rednic prea puţin îl interesează că Dinamo a ajuns ultima în Liga 1. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Mai puţin ne interesează de Dinamo. Suntem toate în luptă şi acest lucru e bine pentru noi", a spus Mircea Rednic. 

Antrenorul celor de la Poli Iaşi a vorbit şi despre scandalul de la Dinamo, după umilinţa din derby.-ul cu FCSB, scor 0-3. Mihai Popescu a fost cel mai criticat jucător de la Dinamo, atât de Ionuţ Negoiţă, cât şi de Florin Prunea. 

"Ar trebui să îşi facă el o analiză la tot ce a făcut în ultimul an. În perioada mea nu se întâmpla aşa. Dacă aş fi rămas, nu ajungea să ia bani împrumut de la nu ştiu ce spaniol. Jucătorii care acum sunt aşa zişi lideri, pe vremea mea nu erau acolo. Cel care a dat interviu, a plecat în Scoţia", a mai spus Mircea Rednic la Digi Sport.  

Mircea Rednic: "Dedic victoria marelui antrenor Ionuţ Popa"

Mircea Rednic a dedicat victoria obţinută în memoria lui Ionuţ Popa. 

Reclamă

"Un ochi plânge, altul râde. Dedic victoria marelui antrenor şi prietenul meu, Ionuţ Popa. Nu pot decât să îi felicit. E o victorie meritată", a mai spus Mircea Rednic. 

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 21:00 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Echipele de start 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti Vezi toate știrile
Citește și