Închide meniul

Mircea Rednic, euforic după victoria cu Sepsi OSK. ”N-ați mai auzit de remontada moldovenească?”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 iulie 2020, 13:12 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:36

Mircea Rednic, euforic după victoria cu Sepsi OSK. ”N-ați mai auzit de remontada moldovenească?”

Mediafax Foto / Dragos Pascaneanu via hepta

Mircea Rednic, euforic după victoria cu Sepsi OSK. ”N-ați mai auzit de remontada moldovenească?”

Iași a câștigat duelul din ”Copou” prin golurile Luckassen, Tincu și Horșia, iar de la oaspeți a punctat Istvan Fulop. Lui Rednic i-a revenit zâmbetul pe buze după meci, iar acum speră că în Cupă va întoarce acel 5-1 de la Sfântu Gheorghe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic, bucuros după victoria din Liga 1 cu Sepsi OSK

”Prima victorie împotriva lui Sepsi de când e în Liga 1! E o victorie muncită, meritată. Mai ales repriza a doua. Am înscris, am avut situații, ne-am apărat foarte bine. Pe contraatac i-am surprins și am reușit să înscriem. Un meci foarte bun făcut de Kevin. Contează când ai un atacant care se bate, ține de minge și creează spații. E o victorie meritată pentru noi.

Până acum nu am avut noroc, se mai întoarce și norocul. Am crezut în victoria de astăzi. Îmi pare rău, ținând cont de programul pe care îl avem. Dacă faceți o analiză, noi nu suntem avantajați. Nu vreau să ne plângem, dar Cupa a avut de suferit și îmi cer scuze față de suporteri.

Dacă aveam echipa completă sau aveam pauză mai mare ca să pot să folosesc măcar 90% din titulari, altul era rezultatul de la Sepsi. Dar asta este, n-ați mai auzit de ”remontada moldovenească?””, a spus Rednic după meci.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și