Închide meniul

Mircea Rednic l-a făcut praf pe Plamen Iliev: „Ce criză să facă? De ficat?”. Ce l-a deranjat cel mai mult pe „Puriu”

Antena Sport Publicat: 19 decembrie 2021, 15:19

Mircea Rednic l-a făcut praf pe Plamen Iliev: „Ce criză să facă? De ficat?. Ce l-a deranjat cel mai mult pe „Puriu

Mircea Rednic l-a făcut praf pe Plamen Iliev

Hepta

  • Mircea Rednic l-a criticat pe Plamen Iliev
  • Portarul e OUT de la Dinamo

„A fost o decizie luată în primul rând de el… Dorea să plece! Am fost corect cu toți, a avut șanse să joace. La ultimele două partide a făcut greșeli decisive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic l-a criticat pe Plamen Iliev: Ce criză să facă? De ficat?

Din moment ce nu asculți de antrenorul cu portarii, i s-a zis să nu riște. Iar tu ieși aiurea la acea fază… La experiența lui n-avea voie să riște. Ce m-a deranjat cel mai tare la el e că nu a fost cu grupul spre suporteri… s-a dus la duș!

Trebuie să te implici mai mult, să vorbești, să țipi… El nu vorbește chiar dacă știe românește… Ce criză să facă? De ficat? Nu există nervi, dar noi până în minutul 90 am avut 1-0. Cu băiatul s-au făcut sacrificii financiare serioase”, a spus Rednic, într-o conferinţă de presă.

Reclamă

Dinamo – Farul, ultimul meci din 2021

Despre ultimul meci din acest an, cu Farul, Rednic a spus că este cel mai important. “O echipă foarte bună, bine organizată, cu un antrenor foarte bun. Toată lumea va lupta pentru cele trei puncte. Trebuie să faci un meci foarte bun ca să iei cel puţin un punct. Ultimul meci, care cred că este cel mai important.

De obicei ultima impresie poate să schimbe multe şi asta o să încercăm să facem, chiar dacă am ceva jucători lipsă. Trei sunt suspendaţi, Deian, Andrei Radu, Răuţă, am şi ceva jucători uşor răciţi, Ricardo Grigore nu s-a antrenat ieri. Am reuşit să fac un lot de 18 jucători care să abordeze meciul de mâine”, a declarat el.

Reclamă

FC Dinamo va întâlni Farul Constanţa, luni, pe teren propriu, de la ora 20.30, în etapa a 21-a a Ligii 1 Casa Pariurilor. Dinamoviştii ocupă locul 15 în clasament, cu 12 puncte, în timp ce Farul este pe 7, cu 29 de puncte. Lider este CFR Cluj, care are 54 de puncte.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo - Petrolul se poate juca cu fani în tribună
Liga 1 • 14:24
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo