Închide meniul

Mircea Rednic l-a lăudat pe Gabi Tamaș înaintea meciului cu FC Voluntari. „Mi-aș fi dorit un jucător ca el!”. De ce exclude o revenire a fundașului la Dinamo

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 noiembrie 2021, 13:09

Mircea Rednic l-a lăudat pe Gabi Tamaș înaintea meciului cu FC Voluntari. „Mi-aș fi dorit un jucător ca el!. De ce exclude o revenire a fundașului la Dinamo

Mircea Rednic a fost demis de la Dinamo

AS.ro

Ilfovenii au fost pe loc de play-off, dar au obținut un singur punct în ultimele trei etape. Runda trecută au remizat cu FCSB, scor 0-0, rezultat care a forțat plecarea lui Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic l-a felicitat pe Gabi Tamaș

Rednic l-a felicitat pe Gabi Tamaș, fundașul de 38 de ani care e jucător de bază la Voluntari. A recunoscut că și-ar fi dorit să aibă în lot un asemenea fotbalist.

Un meci important, cu o echipă bine organizată, total schimbată față de anul trecut. Asta se datorează antrenorului. Un lot omogen, echilibrat, cu un joc spectaculos, dar foarte eficient. Nu ne va fi ușor.

E clar că avem nevoie ca de aer de puncte și vom face tot ce depinde de noi. Mi-aș fi dorit și eu un jucător cum e Tamaș, mai ales în zona defensivă. Noi problemele le-am avut mai ales în zona centrală. Dacă Tamaș are o viață bună, sportivă…în privat, de ce nu (n.r. să joace bine și la 38 de ani). Și eu am jucat până la 37 de ani, aici intervine și experiența. Tamaș are experiență, un om care se implică. Mi-aș fi dorit un fundaș central ca Tamaș„, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

Rednic este sigur că nu se pune problema ca Tamaș să revină, după 12 ani, la Dinamo. Gruparea din Ștefan cel Mare riscă să primească din nou interdicție la transferuri.

Reclamă
Citește și:

El e un băiat deștept, se simte bine acolo, dacă lucrurile nu vor merge bine mai mult ca sigur și noi vom căuta unul sau chiar doi fundași centrali. Dacă persistă problemele în zona centrală, e clar că trebuie să ne întărim„, a spus antrenorul alb-roșiilor.

Două Cupe și o Supercupă a României a câștigat Tamaș în tricoul lui Dinamo. Internaționalul român are trei trofee și cu marea rivală FCSB. A reușit tripla (titlu, Cupa României, Cupa Ligii) în sezonul 2014-15.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și