Închide meniul

Mircea Rednic, prezentat oficial de Hagi şi Gică Popescu. "Când m-au sunat, am acceptat imediat!" Ce obiectiv şi-a propus antrenorul Viitorului

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 2 decembrie 2020, 14:11 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Mircea Rednic, prezentat oficial de Hagi şi Gică Popescu. "Când m-au sunat, am acceptat imediat!" Ce obiectiv şi-a propus antrenorul Viitorului

Facebook Viitorul

Mircea Rednic, prezentat oficial de Hagi şi Gică Popescu

Mircea Rednic a semnat un contract valabil două sezoane şi jumătate. El a vizitat astăzi baza sportivă alături de Hagi şi Gică Popescu şi a făcut cunoştinţă cu jucătorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic: "Sunt bucuros că am semnat cu Viitorul"

''Sunt bucuros că am semnat cu Viitorul. Discuțiile au durat foarte puțin. Când m-a sunat Gică, am spus imediat ''da'' ținând cont și de condițiile foarte bune de pregătire de aici, de lot, pentru că Viitorul are jucători de calitate, cu cel puțin un an în Liga 1, de ambițiile care sunt aici. Un alt motiv a fost și stabilitatea financiară.

Timpul este foarte scurt și cel mai mult mă preocupă să îi cunosc cât mai repede pe jucători pentru a obține maximum de puncte în aceste patru etape care au mai rămas din acest an.

Obiectivul cel mai important este calificarea în play-off, pentru că Viitorul nu a reușit acest lucru sezonul trecut, deși, așa cum am afirmat și când eram la Iași, era o formație care merita acest lucru.

Mă voi reîntâlni aici și cu Matei și Dussaut pe care i-am pregătit la Dinamo, respectiv cu Luckassen pe care l-am avut la Iași, și ei mă cunosc. Sunt exigent și se pot exprima mult mai bine decât au făcut-o în acest început de campionat'', a declarat Mircea Rednic, pentru site-ul lui Viitorul.

Reclamă

Ce i-a transmis Gheorghe Hagi lui Mircea Rednic

Gheorghe Hagi i-a urat succes fostului său coleg de la echipa naţională.

''Un antrenor cu multă experiență, un câștigător pentru că a obținut multe trofee importante atât ca jucător cât și apoi ca antrenor. Este unul dintre cei mai buni antrenori români și aveam nevoie de experiența lui", i-a transmis patronul Hagi lui Mircea Rednic.

În vârstă de 58 de ani, Mircea Rednic îi va lua locul spaniolului Ruben de la Barrera, care a fost demis după eşecul cu Dinamo, 0-3, în "16-imile" Cupei României.

Reclamă 4 / 0/3

Rednic va veni cu staff-ul lui, dar va colabora şi cu tehnicieni de la Viitorul. De asemenea, noul antrenor doreşte să îl aducă la Viitorul pe Ionel Dănciulescu.

Recomandări
  • Mircea Rednic îi ia locul lui Ruben de la Barrera
  • Ce mesaj i-a transmis Hagi lui Rednic

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și