Închide meniul

Mircea Rednic pune tunurile pe arbitrii din Liga 1. ”Nu vreau să fiu luat de prost. Ar trebui testat băiatul ăla care a căzut!”

Antena Sport Publicat: 21 iunie 2020, 13:53 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

Mircea Rednic pune tunurile pe arbitrii din Liga 1. ”Nu vreau să fiu luat de prost. Ar trebui testat băiatul ăla care a căzut!”

Iuliu Mureșan continuă atacurile la adresa lui Mircea Rednic

SportPictures / Dragos Pascaneanu/ Sport Pictures via hepta

  • Rednic, supărat pe arbitrii după eșecul cu Voluntari
  • Poli Iași are trei înfrângeri la rând în Liga 1
  • Rednic acuză jocuri de culise în play-out

Rednic acuză jocuri de culise în play-out și susține că arbitrii sunt împotriva Iașiului. De asemenea, el spune că penalty-ul acordat celor de la Voluntari a fost prea ușor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic, dezamăgit după eșecul de la Voluntari

Rednic speră ca echipa să își schimbe jocul începând de etapa viitoare, dar în același timp se va concentra și pe Cupa României. Poli Iași va juca în semifinale cu Sepsi OSK. Duelul va avea loc miercuri de la ora 20:00.

”În repriza a doua am dominat jocul. Ei au înscris aşa cum au înscris. Nu vreau să fiu luat de prost. Nu cred că era cazul să dea penalty. E păcat că în 3 meciuri, în meciuri bune, noi nu am reuşit să luăm niciun punct. Miercuri vine meciul de cupă. E greu să joci şi împotriva arbitrilor şi împotriva climei. Mai aveam puţin şi jucam la 11 dimineaţa. Noi tratăm cu mare seriozitate şi cupa şi campionatul. 

Reclamă

Cred că ne-a lipsit şi norocul. Când joci şi îţi doreşti o să intre. Mai avem meciuri în campionat. Sper că nu vom retrograda şi să facem o figură frumoasă la Sepsi. Băieţii şi-au dorit să şi câştige şi să îţi ia şi banii. I s-a făcut rău, ar trebui testat băiatul ăla. Prea a căzut secerat. Parcă l-a împuşcat cineva din tribună. Şi coronavirusul ăsta să stea şi el mai liniştit”, a spus Rednic după meciul cu Voluntari.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar
Liga 1 • 18 mart., 20:00
„Hai, Mourinho, găseşte-ţi echipă!”. Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar
Liga 1 • 18 mart., 19:33
Mircea Rednic, maestrul schimbărilor la UTA! Inspiraţia incredibilă a „Puriului”, în „thriller-ul” cu Voluntari
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor
Mircea Rednic şi-a luat atacant la UTA! În 2014 se plăteau 8 milioane de euro pentru transferul său
Liga 1 • 17 mart., 15:40
Mircea Rednic şi-a luat atacant la UTA! În 2014 se plăteau 8 milioane de euro pentru transferul său
Mircea Rednic, criză de nervi când a fost întrebat dacă a vrut să piardă cu Dinamo
Liga 1 • 16 mart., 18:39
„Trebuie să fii tâmpit să insinuezi aşa ceva!” Mircea Rednic, criză de nervi când a fost întrebat dacă a vrut să piardă cu Dinamo