Închide meniul

Mircea Rednic salvează Poli Iași! Banii au ajuns deja în conturi. ”Puriul” plătește și o parte din salarii

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 aprilie 2020, 17:00

Mircea Rednic salvează Poli Iași! Banii au ajuns deja în conturi. ”Puriul” plătește și o parte din salarii

SportPictures / Dragos Pascaneanu/Sport Pictures via hepta

Mircea Rednic sare în ajutorul lui Poli Iași​_

Clubul din Copou are nevoie de 80.000 de euro pentru licență, însă criza de coronavirus i-a afectat serios bugetul. Potrivit Digi Sport, Rednic a virat deja o sumă în conturile clubului la care este antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rednic plătește și salariile jucătorilor de la Poli Iași

Pe lângă suma de bani pentru licența echipei, Mircea Rednic a decis să plătească și o parte din salariile jucătorilor pentru luna februarie. 

Conducerea moldovenilor încearcă în aceste zile să mai adune și alte fonduri pentru a achita salariile fotbaliștilor. Sportivii nu și-au mai primit banii din ianuarie. 

Rednic nu este la primul gest de acest fel. ”Puriul” le-a plătit și jucătorilor de la Dinamo restanțele salariale în perioada în care a fost antrenor.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani Vezi toate știrile
Citește și