Închide meniul

Mircea Rednic se teme de posibile jocuri de culise în Liga 1. ”Nu există fair-play!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 iunie 2020, 17:12 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:24

Mircea Rednic se teme de posibile jocuri de culise în Liga 1. ”Nu există fair-play!”

Mircea Rednic, transferuri pe bandă rulantă la Dinamo

SportPictures / Sport Pictures via hepta

Partidele celor de la Dinamo și , Botoșani, Craiova și Chindia Târgoviște au fost amânate din cauza unor cazuri de Covid-19 la echipă, dar Rednic crede că în cazul târgoviștenilor vor exista jocuri de culise. Asta pentru că, cel mai probabil, partidele se vor juca spre final în ultimele runde. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic: ”Nu există fair-play!”

”Nu există fair-play. O echipă stă două săptămâni, au posibilitatea să se antreneze în grup. Noi avem şi cupa, jucăm trei meciuri într-o săptămână. Chindia, cu care ne luptăm, nu a jucat, au avut posibilitatea să facă un meci amical, noi nu am putut să facem un amical, Sibiul a jucat şi acum au pauză, normal că sunt un pic îngrijorat, pentru că o să fie oboseală. 

Am fost surprinşi de situaţie, nu credeam să fie vreun caz în fotbal. Acum, decizia care s-a luat… Nu mi se pare corect. Ori jucăm toţi, ori stăm. Când jucăm, până la ce dată? Ei când vor juca? Din două în două zile? Eunt român, am atâta experienţă şi am văzut în perioada asta dezvăluiri făcute de foşti jucători. Te mai gândeşti că se mai fac şi socoteli şi planuri, nu? Pot să facă, noi jucăm. Sper să se soluţioneze cât mai repede această situaţie”, a spus Rednic la finalul partidei Viitorul-Iași.

De asemenea, Rednic crede că echipa sa merita un egal în meciul cu FC Viitorul. "La 1-1, am avut două situaţii de a marca, ei au înscris două goluri din faze fixe. Cred că meritam cel puţin un egal. Au dominat prima repriză, dar cu o construcţie previzibilă. Nu speram la mai mult după două luni de pauză şi una de antrenament, câte patru, câte opt. Noi am respectat toate regulile care s-au impus, nu avem o bază cum au alte echipe. Jucătorii, chiar dacă au pierdut, merită felictaţi, ar fi meritat cel puţin un punct. Să nu uităm că am jucat cu o echipă care merita să fie în play-off."

Clasament play-out: FC Viitorul – 27 de puncte, Sepsi – 20 puncte, Hermannstadt – 18 puncte, Dinamo – 17 puncte (un joc mai puţin), FC Voluntari – 15 puncte, Poli Iaşi – 15 puncte, Academica Clinceni – 14 puncte (un joc mai puţin), Chindia Târgovişte – 14 puncte.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” Vezi toate știrile
Citește și