Închide meniul
EXCLUSIV

Mircea Rednic și-a pierdut cumpătul și dă de pământ cu Răzvan Zăvăleanu: „Stai pe salariu de nesimțit! Prezența mea îi incomoda foarte tare!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 23 decembrie 2022, 20:16 / Actualizat: 24 decembrie 2022, 3:45

Mircea Rednic și-a pierdut cumpătul și dă de pământ cu Răzvan Zăvăleanu: Stai pe salariu de nesimțit! Prezența mea îi incomoda foarte tare!”

Mircea Rednic și-a pierdut cumpătul și dă de pământ cu Răzvan Zăvăleanu

Dorin Șerdean și Răzvan Zăvăleanu/hepta

Mircea Rednic și-a pierdut cumpătul și dă de pământ cu Răzvan Zăvăleanu, administratorul special de la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic a fost dat afară de la Dinamo în luna decembrie a anului trecut.

Mircea Rednic și-a pierdut cumpătul și dă de pământ cu Răzvan Zăvăleanu

„Puriul” îl critică dur pe Răzvan Zăvăleanu și susține că înlăturarea sa de la Dinamo a fost o mișcare tactică.

„La Dinamo, ceea ce eu am spus și am simțit, aia fost. S-au adeverit. Înlăturarea mea a fost tactic făcută și voită. Ei și-au dorit să ajungă aici, ca să poată să facă… dar uite că situația nu este așa cum vor ei. Prezența mea îi incomoda foarte tare, de aia au și renunțat la minte. Vorba aia: «M-a mâncat în c*r să mă intereseze de Dinamo și de acțiuni». I-am deranjat pe șmecheri.

O să vă zic și de Dorin Șerdean. Eu am discutat cu el. Eu am fost singurul care, într-adevăr, am fost interesat de Dinamo și de acțiunile lui Dinamo. În rest, toți au fost doar povești de imagine, cu Murad… cu ăia de imobiliare, «One». Astea au fost povești, praf de aruncat pentru suporteri. Astea au fost fâsuri, pârțuri românești! Eu am fost singurul care m-am interesat și care am avut o întâlnire și jumătate cu Șerdean. O să vă zic, de la anul, mai multe”, a declarat Mircea Rednic, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă

Mircea Rednic: „Stai pe salariu de nesimțit!”

Totodată, tehnicianul, în vârstă de 60 de ani, susține că, lui Răzvan Zăvăleanu, i-ar conveni situația în care se află Dinamo, având în vedere salariul de 12.000 de euro pe care acesta l-ar încasa.

„Doar atâta fac un apel la suporteri și la dinamoviștii mei: S-o lase mai moale cu Zăvăleanu ăsta, că numai gura e de el! Șerdean, în mod normal, ar trebui să vină în locul lui Iacob, să fie administrator sportiv.

Zăvăleanu nu e administrator judiciar. Ăla e de toate. E și contabil, și casier. El se bagă la mai multe, el împarte banii, el împrumută, el își ia împrumutul. Deci, el face și ce nu trebuie să facă. El, ca societate care a preluat o echipă în insolvență, avea obiectivul, obligația să reducă chieltuielile. Dar așa de bine le-a redus de s-au ajuns la nouă milioane și ceva. Asta a spus și Badea.

Reclamă 4 / 0/3

Nu se poate! Ei au venit și ce au făcut? N-au făcut nimic! Ok, faci cheltuieli, dar nu retrogradezi! Domnule de la Hotel RIN, care a fost menirea ta? Ce ai făcut tu? Tu asta vrei, să se ajungă până în 2025. Normal că îți convine, la ce salariu ai pe lună. Salariul merge, are bonus de luat. Chiar dacă nu și-a luat bonusurile, oricum o să și le ia. Dar salariul îi merge, la băiat, și are un salariu foarte bun.

Au pierdut patru jucători, nu talentați, ci foarte talentați: Țone, Curea. Copiii ăia aveau 2.000 de lei. Păi, băi «nea’ Caisă», tu ai 12.000 plus TVA. De ce nu ai renunțat la 2.000 de euro, ca să le dai măcar încă 500 de euro, să aibă și ei 1.000 de euro, să poată să ajungă la Săftica, la antrenamente. Cu 2.000, săracii, nici nu ajungeau. Le-am dat eu bani. Am vorbit cu Iulică (n.r. Iulian Mihăescu, antrenor secund la Dinamo) și mi-a dat el. Păi, ce faci, mă? Tu stai pe salariul ăsta de nesimțit și ne pierzi patru jucători talentați. A zis bine Șerdean: «Bă, frate, tu administrezi, nu faci cum vrei tu»”, a mai spus Mircea Rednic.

Mircea Rednic: „Procesul nu e câștigat!”

Mircea Rednic a vorbit și despre procesul câștigat împotriva lui Dinamo, în urma căruia formația din „Ștefan cel Mare” ar trebui să-i plătească 40.000 de euro. Decizia definitivă urmează să fie pronunțată în luna ianuarie.

„Procesul nu e câștigat. Nu s-a terminat. E favorabil, dar încă nu s-a pronunțat definitiv. După, o să vorbesc, pentru că am multe de spus. O să vedeți, că sunt multe lucruri interesante. Urmăresc cu interes ce se întâmplă. După aia, o să spun eu. Avocatul nu vrea să ne pronunțăm înainte. Așteptăm și după o să spun lucruri interesante legate de tot ce se întâmplă la Dinamo”, a încheiat Mircea Rednic.

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 23:00 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! Vezi toate știrile
Citește și