Închide meniul

Mircea Rednic, supărat pe "Regele" Hagi! Ce l-a iritat pe "Puriu" şi ce spune Gică Popescu despre conflictul de la Viitorul

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 martie 2021, 17:34 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Mircea Rednic, supărat pe "Regele" Hagi! Ce l-a iritat pe "Puriu" şi ce spune Gică Popescu despre conflictul de la Viitorul

Dinamo - Farul

Hepta

Situţie tensionată la Viitorul. Mircea Rednic a fost un car de nervi după remiza cu Viitorul, iar motivul din spatele săgeţilor aruncate seara trecută vin din cauză că Gică Hagi ar fi pregătit echipa când "Puriul" avea COVID-19, scrie ProSport. "Au venit alţii şi au luat echipa. Cu mine, Viitorul nu a pierdut", a spus Rednic, după 1-1 cu Clinceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic, supărat pe Gică Hagi

În mod normal, Cătălin Anghel era cel responsabil de pregătirea echipei în lipsa lui Rednic. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar surse din cadrul clubulul au explicat de unde a pornit tensiunea în cadrul echipei de la malul mării.

"E clar că Mircea Rednic este supărat pe Gică Hagi pentru că el a condus antrenamentele în perioada respectivă și nu l-a consultat.

A aflat de pe la unii și alții că echipa va intra cu trei zile în cantonament înainte de meciul cu Voluntari și nu i-a convenit deloc acest lucru, cum nu i-a convenit nici când a văzut primul «11». Începuse să sune să se intereseze cum și cine a decis să intre X și Y în prima echipă", au declarat surse din cadrul clubului, potrivit sursei citate.

Gică Popescu: "Toți suntem de vină când lucrurile nu merg bine!"

Gică Popescu, preşedintele Viitorului, a răspuns la semnele de întrebare cu privire la situaţia din cadrul clubului. "Baciul" a explicat că Mircea Rednic este respectat şi are întotdeauna ultimul cuvânt de spus.

Reclamă

"Gică Hagi nu a făcut niciodată antrenamente cu echipa, dar a fost prezent de multe ori. Niciodată nu s-a băgat să coordoneze antrenamentele acum! A fost acolo să se uite, cum a fost și când era Mircea la echipă. Mircea a decis mereu primul unsprezece! El a fost la cârma deciziilor tehnnice. Noi am fost în spatele lui, indiferent de rezultate. Suntem un colectiv, suntem în aceeași barcă.

Nu ne-am separat nciodată de colectivul tehnic. Toți suntem de vină când lucrurile nu merg bine. Și eu și Zoli Iașko. Nu l-am lăsat pe Mircea să se simtă singur, suntem prezenți ori de câte ori putem. Există un mare respect pentru el. Ca să înțelegi, mai exact. Sunt președintele clubului și pot să intru în vestiar oricând, dar nu o fac fără acceptul lui. Am cerut voie de la Mircea ca să intru în vestiar, să pot discuta cu jucătorii! M-am gândit că sunt unii antrenori care vor ca doar ei să fie cu echipa, nu am vrut să se simtă că i se ia din autoritate" a declarat Gică Popescu pentru ProSport.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și