Închide meniul

Mircea Rednic, umilit după Voluntari – Dinamo 2-1. „Daţi-l, bă, afară că vă retrogradează!” Cum a reacționat ”Puriul”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 noiembrie 2021, 8:36

Mircea Rednic, umilit după Voluntari – Dinamo 2-1. „Daţi-l, bă, afară că vă retrogradează! Cum a reacționat ”Puriul”

Mircea Rednic, verdict în privinţa Universităţii Craiova

Profimediaimages

Conform telekomsport.ro, Bălănescu s-a dus la vestiarul lui Dinamo și a strigat către lumea aflată înăuntru: „Daţi-l, bă, afară că vă retrogradează!”. Bălănescu este și cel care ar fi forțat plecarea lui Rednic de la Dinamo în precedentul mandat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tensiunea dintre cei doi a fost vizibilă încă din startul partidei, atunci când Rednic a refuzat să îi strângă mâna lui Bălănescu. Ultimul l-a așteptat în fața vestiarelor, la final, pe ”Puriu”, dar acesta a plecat direct de pe gazon, urcând în autocar înaintea fotbaliștilor.

Declarațiile lui Mircea Rednic după Voluntari – Dinamo 2-1

Mircea Rednic s-a declarat dezamăgit de maniera în care elevii săi au gestionat fazele de contraatac.

”Sunt dezamăgit, ținând cont de cum am început jocul. Am reușit să înscriem după care, la fel ca meciurile trecute, pierdem mingea ușor, ne-au prins descoperiți. A fost echilibrată și repriza a doua. Ca efort sunt mulțumit, s-a alergat, Voluntari e mult mai omogenă și joacă de mult timp împreună.

Din punct de vedere fizic suntem mai bine. Avem de lucrat la omogenitate, au fost jucători care au lipsit. Nu știu unde suferă Dinamo, axul central a jucat bine, fundașii laterali au fost bine. Mai bine faci ca Tamaș și arunci mingea în tribune. Noi am filosofat prea mult. Am irosit foarte multe contraatacuri. Faza golului a fost cât se poate de simplă. A mai avut Deian încă o posibilitate”, a spus Mircea Rednic, după meci.

Reclamă

În urma acestui rezultat, FC Voluntari a urcat pe locul 4 în Liga 1, cu 28 de puncte, la egalitate cu Universitatea Craiova, în timp ce Dinamo rămâne pe locul 15, cu 8 puncte.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Otelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și