Închide meniul

Mircea Rednic, un nou atac spre Ionuţ Negoiţă. "Cât eşti patron, să răspunzi de club!". Nu le-a iertat nici pe legendele clubului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 iunie 2020, 14:21 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:01

Mircea Rednic, un nou atac spre Ionuţ Negoiţă. "Cât eşti patron, să răspunzi de club!". Nu le-a iertat nici pe legendele clubului

Mircea Rednic este antrenorul celor de la Dinamo

Mediafax Foto / George Filip

Antrenorul lui Poli Iaşi este nemulţumit şi de reacţia pe care au avut-o foştii jucători şi conducători ai grupării din Ştefan cel Mare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic nu îl iartă pe Ionuţ Negoiţă

Ionuţ Negoiţă a declarat că îşi face card DDB după ce vinde pachetul majoritar de acţiuni. Reacţia lui Rednic nu s-a lăsat mult aşteptată.

"Pai eu câte carduri…eu am dat prime în jur de 70.000 de euro anul trecut, fără împrumutul pe care l-am făcut. Ia socotiţi, câte carduri sunt? Asta cu cardurile e…nu mai zic aia cu frecţia. Oricum, e un lucru bun, pozitiv şi surprinzător pentru unii care nu au treabă cu Dinamo, cum a fost cazul lui Nicolae Stanciu.

Ceilalţi, care au trecut prin curtea lui Dinamo şi au avut de câştigat în urma colaborării cu clubul, ar trebui să facă mai multe decât un card de 2.000 de euro", a declarat Mircea Rednic la conferinţa de presă.

Fostul antrenor al lui Dinamo îi felicită pe fani, dar consideră că nu ei trebuiau să salveze clubul de la faliment.

Reclamă

"La Dinamo e invers. Suporterii plătesc salarii, suporterii plătesc licenţa, iar patronul plânge că nu vine nimeni să ia clubul, că nu se implică nimeni. Păi tu nu eşti patron? Cât eşti patron, tu răspunzi de club, nu suporterii sau alţii!"

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și