Închide meniul

Mircea Sandu, revoltat: "După 50 de ani cine se mai interesează de mine?" "Naşul" e categoric în războiul FRF-LPF: "Să se şi bată!"

Dragoș Vasile Publicat: 12 martie 2021, 17:58 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Reclamă
Mircea Sandu, revoltat: "După 50 de ani cine se mai interesează de mine?" "Naşul" e categoric în războiul FRF-LPF: "Să se şi bată!"

SportPictures / Sabin Malisevschi/SPORT PICTURES via Hepta

Mircea Sandu, revoltat

După 20 de ani în care a condus Federaţia Română de Fotbal, Mircea Sandu se declară nemulţumit de felul în care este tratat de oamenii din sportul rege din ţara noastră. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am fost integrat fotbalului românesc cam 50 de ani. Aproape o viaţă de om! După 50 de ani cine se mai interesează de mine? Mai nimeni, ca să nu zic de-a dreptul nimeni! Fotbalul românesc nu mai este interesat de mine. Au uitat tot ceea ce am făcut. Toată munca mea a fost dată la spate. Eu nu mai contez. Nu meritam atâta ignoranță. Atunci, eu de ce-aş mai fi interesat de fotbal?" a declarat Mircea Sandu pentru playsport.ro.

Mircea Sandu, despre războiul LPF-FRF: "Din partea mea, să se și bată!" 

Războiul dintre LPF şi FRF este mai aprins ca niciodată pe tema VAR. Cele două îşi pasează responsabilităţile, însă fostul conducător al Federaţiei nici nu vrea să audă despre acest subiect.

"Chiar nu mă interesează ce se întâmplă între FRF și LPF, nici nu m-am preocupat să cunosc detaliile ca să-mi dau seama cine are dreptate și cine nu. Din partea mea, să se și bată, să facă ce vor. Nu m-a întrebat nimeni de sănătate, deci în niciun caz nu mi-a cerut nimeni o părere despre subiectul ăsta. Cu sinceritate vă spun că nu îmi pasă. 

Sunt într-un moment al vieții mele în care mă simt pur și simplu dezamăgit și prefer să îmi acord atenție numai mie. 50 de ani am trăit pentru fotbal, am lăsat totul pentru fotbal. Acum trăiesc pentru familia mea. Îmi ajunge, chiar nu vreau să mai aud de fotbalul românesc." a mai spus Mircea Sandu pentru sursa citată.

Reclamă

Gigi Becali pune la cale revolta Ligii 1 contra Federaţiei! Cum l-a comparat pe Răzvan Burleanu cu Mircea Sandu

Chiar dacă "Naşul" nu mai este în fotbalul românesc de ani buni, numele acestuia încă este pomenit de conducătorii din Liga 1. Gigi Becali este unul dintre ei.

Recent, şeful FCSB cerea ca Răzvan Burleanu să lase Comisia Centrală a Arbitrilor în grija Ligii. El spune că relaţia cu Federaţia este mult mai rea decât pe vremea lui Mircea Sandu şi a propus o reacţe dură din partea tuturor echipelor din prima ligă.

"Bă, hai să nu ne mai comanzi tu pe noi! Vrem protest! Nu mai jucăm dacă vreți să ne stăpâniți!'. Asta îi interesează. De fapt, cei de la FRF întotdeauna au fost stăpâni.

Reclamă 4 / 0/3

Dar parca niciodată chiar așa. Înainte mai vorbeai cu Mircea Sandu. Deși nici nu el era extraordinar, te înțelegeai cu ei. Acum, dacă le spui ceva, te duc la Comisii, te amendează, îți zic să taci din gură ca unui sclav", a declarat Gigi Becali pentru gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și