Închide meniul
EXCLUSIV

Mirel Rădoi, în pole position să-l înlocuiască pe Laurențiu Reghecampf! Dumitru Dragomir: „Nu-i rău!” + Ce spune despre refuzul lui Dan Petrescu: „Pai e fraier?”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 decembrie 2021, 15:04

Mirel Rădoi, în pole position să-l înlocuiască pe Laurențiu Reghecampf! Dumitru Dragomir: „Nu-i rău! + Ce spune despre refuzul lui Dan Petrescu: „Pai e fraier?

Ce spune Dumitru Dragomir despre posibilitatea ca Mirel Rădoi să-l înlocuiască pe Laurențiu Reghecampf

Colaj Profimedia

Ce spune Dumitru Dragomir despre posibilitatea ca Mirel Rădoi să-l înlocuiască pe Laurențiu Reghecampf

Dumitru Dragomir este de părere că Mihai Rotaru nu ar trebui să îl înlocuiască pe Laurenţiu Reghecampf. Fostul şef de la LPF este de părere că actualul antrenor al oltenilor nu are nicio vină, iar rezultatele se datorează jucătorilor pe care îi are la dispoziţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„E o greşeală dacă îl dă afară pe Reghe. Nu au jucători. Oricine ar veni, mai mult de locul 4-5 nu au ce să facă. Nu-i rău nici Rădoi, dar Reghe e antrenor. Mai degrabă îl văd pe Reghe la naţională decât pe Rădoi la Universitatea Craiova”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Dan Petrescu a refuzat România, chiar dacă își anunțase apropiații că va accepta propunerea FRF. „Oracolul din Bălceşti” ştie de ce „Bursucul” a luat această decizie.

„Cine se duce la echipa naţională riscă foarte mult acum. Ştiam că nu se duce Dan Petrescu la naţională. Păi e fraier?”, a mai spus Dumitru Dragomir.

Mihai Rotaru şi-a pierdut răbdarea cu Laurenţiu Reghecampf şi vrea să îl aducă pe Mirel Rădoi în Bănie

Criză la Universitatea Craiova. Mihai Rotaru nu mai are răbdare cu Laurenţiu Reghecampf şi i-a găsit un înlocuitor pe măsură. Mirel Rădoi, fostul selecţioner al României, e favorit să ajungă în Bănie.

Reclamă

Oltenii au ajuns la şapte meciuri la rând fără victorie în Liga 1, iar Mihai Rotaru şi-a pierdut răbdarea. Potrivit playsport.ro, patronul grupării din Bănie vrea să îl aducă pe Mirel Rădoi la echipă pentru ca alb-albaştrii spele ruşinea finalului de an. Fostul selecţioner al României este liber de contract după despărţirea de echipa naţională.

Rădoi a fost aproape de Universitatea Craiova şi la finalul anului trecut, după ce Cristiano Bergodi a demisionat.

„Nu mă înțeleg foarte bine doar cu Mihai Rotaru. Discut cu mai mulți oameni din fotbal, nu înseamnă că în funcție de relații mă voi duce la un club de fotbal. Cu ani în urmă am spus că, fiind oltean, îmi doresc foarte mult să antrenez Universitatea Craiova”, spunea Rădoi în noiembrie 2020.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și