Închide meniul

Mirko Pigliacelli vrea să plece de la Universitatea Craiova. Unde speră să ajungă italianul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 aprilie 2020, 9:59

Mirko Pigliacelli vrea să plece de la Universitatea Craiova. Unde speră să ajungă italianul

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Mirko Pigliacelli s-a despărțit de Universitatea Craiova / Hepta

"În primul an în România m-am simţit foarte bine, dar acum simt nevoia să mă întorc în Italia, să revin acasă, vreau retrăiesc din nou fotbalul italian", a spus Pigliacelli pentru postul de radio din Peninsulă, TMW, citat de Digi Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pigliacelli, în conflict cu suporterii Universității Craiova

Motivele pentru care Pigliacelli nu se mai simte bine la Craiova sunt lesne de înțeles. Portarul a avut un conflict cu Victor Pițurcă, iar fostul antrenor l-a scos din echipă pe finalul anului trecut. 

Cu toate că Pigliacelli și-a recuperat postul de titular, după venirea pe bancă a lui Corneliu Papură, suporterii l-au huiduit în meciurile jucate în 2020. 

Pigliacelli se află la Roma în pauza provocată de pandemia de coronavirus. 

"Am plecat din România, fiindcă a fost oprit campionatul, dar atunci nu era stare de urgenţă, era încă linişte. Am regăsit o situaţie dramatică aici, dar acum şi în România e alertă maximă, din ce am înţeles de la colegii mei. Nu se poate avansa o dată pentru reluarea competiţiei, în aceste condiţii de răspândire a virusului", a mai spus portarul. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și