Închide meniul

MM Stoica, atenţie! Galeria FCSB, mesaj categoric: "Ieși, frate, și apără echipa!". Cerinţa fanilor înainte de duelul cu CFR din Supercupă

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 13 aprilie 2021, 16:19

MM Stoica, atenţie! Galeria FCSB, mesaj categoric: "Ieși, frate, și apără echipa!". Cerinţa fanilor înainte de duelul cu CFR din Supercupă

profimediaimages.ro

Galeria FCSB, mesaj pentru MM Stoica

Suporterii, prin vocea lui Mustaţă, îi cer lui MM să se implice mai des în discuţiile de arbitraj. Fanii vor ca acesta să apere FCSB după fiecare greşeală comisă de arbitrii. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Văd că nimeni din conducerea nu mai iese să apere echipa! Doar noi, suporterii, sărim la gâtul arbitrilor când apar greșeli. Aș ruga conducerea, de la Gigi în jos, să ia atitudine față de măgăriile astea!

Gheorghe Mustaţă: "Nu se poate să îi lăsăm chiar așa!"

MM e tot fratele meu, nu e nicio problemă că e supărat pe mine. Îl respect, dar îl rog să ia atitudine față de ce se întâmplă. Nu se poate să îi lăsăm chiar așa! Noi suntem în spatele lor, reacționăm, criticăm, dar el face parte din club. Îl rugăm să apere clubul! Ieși, frate, și apără echipa! Noi suferim. Și tu suferi când stai în tribună și vezi că ăia își bat joc de echipă! Ieși, frate, și spune! Apără echipa! Fii MM ală pe care îl știam eu!", a declarat Mustață pentru Radio Sport 1.

Liderul galeriei FCSB, mesaj pentru Gigi Becali şi MM Stoica înaintea Supercupei României 

CFR Cluj și FCSB își vor disputa Supercupa României chiar înainte de prima etapă din play-off, iar Gheorghe Mustaţă a transmis un mesaj categoric conducerii roş-albaştrilor.

"Mai atrag atenția asupra unei chestii.  Să nu încercăm să băgăm rezervele la Supercupă! Știu că avem accidentări, dar nu trebuie să menajăm pe nimeni! Nu există loc de menajat! Avem 11 finale. Mai avem două obiective din trei, campionatul și Supercupa", a mai spus liderul galeriei FCSB pentru sursa citată.

Reclamă

Supercupa României se joacă joi, 15 aprilie, de la ora 19:00, LIVE TEXT pe AS.ro

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Galeria FCSB, mesaj pentru Mihai Stoica
  • Cerinţa fanilor înainte de Supercupa Românei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și