Închide meniul

Moment fără precedent! Gabi Torje, primul fotbalist din Liga 1 care îşi dezvăluie salariul. Cât câştigă la Dinamo + Mesaj pentru fani: „Nu aş pleca niciodată! E clubul pe care îl iubesc!”

Dragoș Vasile Publicat: 7 decembrie 2021, 12:45 / Actualizat: 7 decembrie 2021, 14:17

Reclamă
Moment fără precedent! Gabi Torje, primul fotbalist din Liga 1 care îşi dezvăluie salariul. Cât câştigă la Dinamo + Mesaj pentru fani: „Nu aş pleca niciodată! E clubul pe care îl iubesc!

Se întoarce Gabi Torje la Dinamo?

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gabi Torje, primul fotbalist din Liga 1 care îşi dezvăluie salariul

Gabi Torje le-a răspuns fanilor care îl acuzau că se gândeşte să plece de la Dinamo. Fotbalistul grupării din Ştefan cel Mare anunţă că singurul său obiectiv este să salveze clubul de la retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Vreau să începe prin a spune că nu aș pleca niciodată de la Dinamo într-un moment atât de greu. Salariul meu este de 3000 de euro, plus bonusuri și poate ajunge maximum până la 5000 de euro.

Așadar, vreau să asigur suporterii lui Dinamo că mintea mea este doar aici și la cum să ieșim mai repede din situația grea în care ne aflăm, nicidecum să plec de la clubul pe care îl iubesc și nu-l pot părăsi într-un asemenea moment”, a transmis Gabi Torje.

În vârstă de 32 de ani, Gabi Torje este cotat pe site-urile de specialitate la 350.000 de euro. În actualul sezon, acesta a bifat 11 apariţii pentru Dinamo, în toate competiţiile, reuşind să înscrie 4 goluri şi să ofere 2 pase decisive.

Steliano Filip s-a săturat de situaţia de la Dinamo

Este din nou scandal la Dinamo după ultimele decizii dure luate de către antrenorul Mircea Rednic. Steliano Filip se revoltă după ce a fost trimis la echipa a doua a clubului şi i-a transmis un mesaj dur tehnicianului din Ştefan cel Mare.

Reclamă

„Nu înțeleg această decizie, dar o respect. Tot ce vreau este să ajut Dinamo să își revină cât mai repede. Eu am avut oferte multe mai bune din punct de vedere financiar și am ales să vin aici. Lumea nu știe multe lucruri despre sacrificiile pe care le-am făcut, dar nu vreau să vorbesc eu singur despre mine.

Vreau să îmi văd de treaba mea și să ajut Dinamo. Nu pot ajuta cu nimic însă dacă sunt la echipa a doua! Nu mai vreau să existe scandaluri în presă, așa cum a fost în ultima vreme. Mă simt acuzat și nu am nicio vină și nicio legătură! Repet, tot ce vreau e să se salveze echipa”, a spus Steliano Filip, conform prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:36
FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Vezi toate știrile
Citește și