Închide meniul

Moment incredibil la Dinamo! Ante Puljic i-a rupt un deget unui coleg. Intrare criminală la un simplu antrenament

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 noiembrie 2020, 12:38 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Moment incredibil la Dinamo! Ante Puljic i-a rupt un deget unui coleg. Intrare criminală la un simplu antrenament

Sport Pictures via Hepta

Ante Puljic ar putea pleca de la Dinamo

Conform prosport.ro, căpitanul "câinilor roşii" a avut o intrare dură, de la spate, iar colegul Radu s-a ales cu o fractură la degetul mare de la piciorul drept, dar şi cu pulpa tăiată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O asemenea intervenţie la un antrenament la care jucătorul a purtat ghete cu crampoane de metal este una nejustificată. În urma accidentării, Andrei se află la recuperare după ce unghia de la degetul fracturat s-a infectat.

Situaţie critică la Dinamo! Mesajul lui Şerdean către jucători

Jucătorii lui Dinamo sunt neplătiţi, iar mulţi dintre ei abia aşteaptă să plece. Unul dintre şefi face însă acuzaţii dure. "Sunt vremuri grele. Mulţi trag cu dinţii de locul de muncă. Ei nu fac asta", spune preşedintele Dorin Şerdean.

"Un jucător trebuie să fie profesionist și trebuie să joace cât poate de bine. Să nu fie interesat doar de bani, pentru că vedeți și dumnevoastră, sunt vremuri grele. 

Văd că mulți trag cu dinții de locul de muncă, îl apără în această perioadă, iar jucătorii lui Dinamo nu fac asta. Trebuie să joci și pentru orgoliu, să demonstrezi că ai valoare”, a spus preşedintele lui Dinamo, Şerdean, pentru sursa citată. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și