Închide meniul
VIDEO

Moment inedit la un meci din Cupa României! S-a rupt bara, la propriu, iar partida a fost întreruptă 30 de minute

Viviana Moraru Publicat: 29 iunie 2023, 23:08

Reclamă
Moment inedit la un meci din Cupa României! S-a rupt bara, la propriu, iar partida a fost întreruptă 30 de minute

Moment inedit la un meci din Cupa României, după ce bara unei porţi s-a rupt

Bara s-a rupt la propriu, la un meci din Cupa României/ Youtube

Un moment inedit a avut loc la un meci din Cupa României, după ce s-a rupt bara unei porţi, la propriu. La partida dintre Bucovina Dărmăneşti şi Viitorul Liteni, poarta gazdelor a fost avariată serios, după contactul cu atacantul formaţiei oaspete.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Lungu a fost în centrul unui moment cum rar se vede pe terenurile de fotbal. Atacantul a rupt poarta echipei adverse.

Moment inedit la un meci din Cupa României, după ce s-a rupt bara unei porţi

În minutul 37 al partidei dintre Bucovina Dărmăneşti şi Viitorul Liteni, gazdele au avut un corner. Balonul a fost urmărit de Dan Lungu, atacantul celor de la Liteni.

Mingea centrată de un coechipier al acestuia a căzut pe bara transversală a porţii celor de la Dărmăneşti. Dan Lungu, care a sărit după minge, nu s-a mai putut opri, şi a s-a lovit de stâlpul porţii adverse.

Reclamă

Ca urmare, bara s-a rupt, şi meciul a fost întrerupt, până când problema a fost rezolvată. Conform obiectivdesuceava.ro, întreruperea a durat 30 de minute.

De altfel, în momentul în care meciul a fost întrerupt, Viitorul Liteni conducea cu 3-0, prin golurile marcate de Răzlog, Lungu şi Tomescu. În cele din urmă, meciul s-a încheiat cu scorul de 4-2, pentru cei de la Liteni.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
Vezi toate știrile
Citește și