Închide meniul

Moment unic în fotbalul românesc! Fanii FCSB donează pentru a salva rivala Dinamo: ”Noi vrem să ajutăm!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 aprilie 2020, 19:34

Moment unic în fotbalul românesc! Fanii FCSB donează pentru a salva rivala Dinamo: ”Noi vrem să ajutăm!”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Suporteri FCSB

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a făcut un anunț istoric. Ultrașii sunt pregătiți să dea bani pentru ca rivala să nu intre în insolvență. Prin programul ”Doar Dinamo București”, fanii din Ștefan cel Mare au adunat deja peste 100.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mustață, liderul fanilor FCSB: ”Noi vrem să ajutăm!”

"Eu nu sunt de acord cu ceea ce se întâmplă la Dinamo. Din contra, noi vrem să ajutam. Am foarte mulţi prieteni care sunt stelişti, nu contează doi euro, salvăm fotbalul romanesc. Sunt oameni care vor să doneze bani, nu poţi să laşi fotbalul să moară. 

Bravo lui Stanciu, pentru că a dat exemplu tuturor. Noi ne rugăm la Dumnezeu să intre şi Rapid în prima ligă şi să facem spectacolul care se facea odată. Oamenii s-au straduit să strângă bani ca să-şi salveze echipa şi bravo lor. Sa le fie ruşine celorlalţi că nu le sunt aproape dinamoviştilor care vor să salveze echipa.

Am prieteni la Rapid, am prieteni şi pe la Craiova, chiar şi la Dinamo. Rivalitatea e între suporteri, dar într-un final trebuie să fim oameni. Avem nevoie de spectacol în tribune în fotbalul românesc şi avem nevoie de cluburile de tradiţie”, a declarat Mustață pentru Radio Sport 1.

Fanii dinamoviști au strâns peste 100.000 de euro din donații

Prin programul Doar Dinamo București fanii au reușit să strângă peste 100.000 de euro pentru a salva clubul de la faliment. Printre cei care au donat s-au numărat și foștii steliști Nicoșor Stanciu și George Țucudean.

Reclamă

Cel mai scump jucător plecat vreodată din Liga 1 și fost rival al lui Dinamo, Stanciu e conștient de importanța evitării unei catastrofe pentru câinii roșii. A donat peste 1.948 de euro pentru Dinamo.

George Țucudean a donat 1.948 de euro pentru salvarea clubului, în programul ”Doar Dinamo București”. Chiar dacă este jucătorul rivalei CFR Cluj, el a devenit membru elite, la fel ca Nicolae Stanciu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și