Închide meniul
Foto

Momente de panică în meciul Dinamo – Rapid! A fost nevoie de intervenţia de urgenţă a ambulanţei. Răuţă, cu masca de oxigen, a ajuns la spital UPDATE

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 23 octombrie 2021, 21:23

UPDATE 3 Alexandru Răuţă a ajuns la spital, acolo unde i se vor face mai multe analize. Din primele informaţii, starea dinamovistului este bună

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UPDATE 2 Alexandru Răuţă a fost scos dintr-o salvare şi a fost introdus în cealaltă.

UPDATE Alexandru Răuţă se află, deocamdată, la stadion. A mai venit încă o ambulanţă pentru a-i oferi îngrijiri medicale dinamovistului.

Clipe de groază în timpul primei reprize a meciului Dinamo – Rapid. Alexandru Răuţă de la gazde a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a cerut schimbarea.

Momente de panică în meciul Dinamo – Rapid

Lui Alexandru Răuţă i s-a făcut rău. Avea probleme de respiraţie şi a cerut schimbarea după ce i-au fost date îngrijiri medicale de către medicul celor de la Dinamo. Medicul l-au îngrijit pe teren, i-au pus masca de respiraţie, apoi a fost dus de urgenţă la spital. Trei minute a fost jocul oprit până când Răuţă a fost introdus în ambulanţă şi trimis la spitalul din apropiere.

Reclamă

În minutul 36, Răuță s-a așezat pe gazon și a solicitat îngrijiri medicale, fiind vizibilă o respirație sacadată a jucătorului. După ieşirea acestuia de pe teren, Mircea Rednic a decis să îl înlocuiască pe mijlocaș cu Cosmin Matei.

Alexandru Răuţă a fost testat negativ

Din informaţiile comentatorilor partidei de la DigiSport, lui Alexandru Răuţă i s-a făcut un test covid rapid şi ar fi ieşit negativ. Anul trecut, Răuță a avut coronavirus și a fost internat la „Matei Balș”. Dintre jucătorii „câinilor” infectați la acea vreme, Răuță a avut cel mai mult de suferit. A avut febră mare și dureri musculare puternice. După ce a trecut prin boală, Răuţă a efectuat un examen cardiologic care nu a depistat nicio problemă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Momente de panică în meciul Dinamo – Rapid
  • A fost nevoie de intervenţia de urgenţă a ambulanţei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României Vezi toate știrile
Citește și