Închide meniul

Momente incredibile la Rapid! Soţia patronului dădea indicaţii tactice! „Am primit un mesaj pe telefon”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 septembrie 2021, 14:23

Momente incredibile la Rapid! Soţia patronului dădea indicaţii tactice! „Am primit un mesaj pe telefon

Momente incredibile la Rapid

Hepta

„Dacă aș fi vrut să rămân la Rapid, eu și acum aș fi fost la Rapid. La fel și cu familia Moraru. Am ajuns într-un conflict cu familia Moraru pentru că nu eram de acord cu modalitatea lor de a gestiona clubul. M-am trezit într-o dimineață cu un jucător, care avea un impresar ce spunea că trebuie să-i facem contract. Eu am spus: «Exclus!».

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul fusese trimis de băiatul lui Valerii Moraru. El nu se încadra în cerințele tehnico-tactice. Și doamna Moraru se pricepea (n.r. – râde). Dar noi ne-am opus. Atunci, eram președinte, dar mai era un administrator special și un administrator judiciar. Oricum, răspunsul nostru a fost nu de la bun început. Ne-am certat, au spus că vrem să conducem pe banii lor.

Ovidiu Burcă, dezvăluiri incredibile de la Rapid

Până la urmă, băiatul s-a antrenat cu noi, dar nu a jucat vreun minut. Relația mea cu familia Moraru a fost tensionată pentru binele Rapidului. La primul meci oficial al lui Dan Alexa, am primit un mesaj pe telefon: «Schimbați numărul cutare cu numărul cutare». Eu eram în tribună. Trebuia să transmit.

Mesajul venea de la familie. Și doamna trimitea mesaje, se implica inclusiv în detaliile tehico-tactice ale jocului. Am băgat telefonul în buzunar, bineînțeles că n-am transmis nimic. Nu-ți imaginezi ce ședință de 3-4 ore am avut cu familia Moraru. Nu m-a dat afară, nu găsea unul mai bun decât de mine sau mai prost plătit decât mine”, a spus Burcă, citat de gsp.ro.

Daniel Pancu speră ca Hatem Ben Arfa să ajungă la Rapid

Revenind la actualitate, Daniel Pancu speră ca Hatem Ben Arfa (34 ani) să îmbrace tricoul Rapidului în acest sezon. Legenda giuleştenilor îl aşteaptă pe francez cu braţele deschise în România.

Reclamă

Giuleştenii i-au oferit 10.000 de euro salariu lunar, la care se adaugă şi bonusuri de performanţă. „Nu ştiu dacă este fost fotbalist, mai sunt cazuri în România. Era motivat pentru că nu ştiu când a jucat ultima oară. Ar fi ceva fantastic. Îl ştie toată lumea, e un jucător care face diferenţa.

A fost cazul Baptisa care a venit la CFR şi practic nu putea sta în picioare. Este motivat, nu neapărat într-o formă bună. Este un câştig real pentru fotbalul românesc. Nu, nu cred că este nicio glumă. Va fi cel mai mare nume care a jucat vreodată la Rapid. Ei ştiu lucrurile astea. Mie îmi ajunge cu fotbalul, dar nişte lovituri libere dacă le prind… Cred că aş putea!”, a declarat Daniel Pancu, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Hatem Ben Arfa a obţinut performanţe uriaşe în campionatul Franţei. A devenit de patru ori campion cu Olympique Lyon (2005, 2006, 2007 şi 2008) şi a cucerit titlul în Ligue 1 şi cu Olympique Marseille (2010). A câştigat trei trofee şi cu PSG: Cupa Franţei, Cupa Ligii şi Supercupa.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și