Închide meniul

Momentul când Becali a început să sune din lojă: ”Telefoanele au început să iasă la vânzare când am ajuns pe locurile 2-3”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 mai 2020, 5:58

Momentul când Becali a început să sune din lojă: ”Telefoanele au început să iasă la vânzare când am ajuns pe locurile 2-3”

MMA / MMA2 via Hepta

Becali își freacă mâinile de bucurie

Ilie Stan a antrenat FCSB în perioada 2011-2012, iar acum este tehnicianul formației Gloria Buzău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Telefoanele nu existau când eram pe locurile 9-10. Telefoanele au început să iasă la vânzare când am ajuns pe locurile 2-3", a spus Ilie Stan la Digisport.

Narcis Răducan l-a completat.

"Toată lumea avea telefoane atunci, era o ofertă bună la telefoane (râde). Atunci a apărut modelul nou, chiar când eram sus (râde). Ilie a știut să gestioneze foarte bine și momentele delicate", a spus Narcis Răducan, care a fost la FCSB și în acest sezon pentru o scurtă perioadă.

Ilie Stan vrea ca Gigi Becali să facă pace cu armata

Ilie Stan a readus în prim-plan ideea ca FCSB și Steaua să pună punct conflictelor și să se unească. 

Reclamă

"Eu mă gândesc la un dialog între Gigi și cei de la Minister. Să încerce să facă o singură echipă. Le va fi foarte greu și celor de la Steaua fără jucători. Suporterii nu vor mai aștepta trei ani până să ajungă în Liga 1", a spus Ilie Stan. 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! Vezi toate știrile
Citește și