Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Momentul în care Cristi Bud n-a mai avut bani să plătească la benzinărie: “M-am trezit fără 5.000 de euro!”. Ce a pățit fostul campion din Liga 1: “Am zis că e imposibil! Noroc că m-a recunoscut un român”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 martie 2022, 12:14

Momentul în care Cristi Bud n-a mai avut bani să plătească la benzinărie: “M-am trezit fără 5.000 de euro!”. Ce a pățit fostul campion din Liga 1: “Am zis că e imposibil! Noroc că m-a recunoscut un român”

Cristi Bud, la AS.ro LIVE

eZiarulTău

Momentul în care Cristi Bud a rămas fără bani la benzinărie: “M-am trezit fără 5.000 de euro în cont!”

Cristi Bud a fost invitat la AS.ro LIVE, unde a povestit momentele plăcute și neplăcute din cariera sa impresionantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dublul campion al României, cu CFR Cluj, a dezvăluit momentul în care a rămas fără 5.000 de euro în cont și n-a mai avut bani să plătească la benzinărie.

Totul s-a întâmplat din cauza faptului că oficialii lui Gaz Metan Mediaș, fosta sa echipă, nu plătiseră taxele și impozitele către ANAF. Drept urmare, instituția i-a pus sechestru pe un cont în care fotbalistul adunase 5.000 de euro.

“Am avut magnet la cluburile aflate în insolvență. M-am trezit fără 5.000 de euro în cont pentru că nu îmi plătiseră cei de la Gaz Metan taxele și impozitele. E o poveste ‘haioasă’.

Cristi Bud, poveste inedită: “Mi-au spus că ANAF-ul mi-a închis contul!”

M-am dus în Ungaria și am zis să nu alimentaz mașina în România. Am zis că alimentez când ajung acolo. Am făcut plinul, iar când m-am dus să plătesc, am băgat cardul și a apărut mesajul ‘no money’ (n.r. – fonduri insuficiente). Am zis că e imposibil!

Reclamă

Știam că am bani în cont. Am sunat la bancă, era înainte de Crăciun. Mi-au spus că ANAF-ul mi-a închis contul. Rămăsesem fără bani. ‘Păi și eu ce fac?’, i-am întrebat. ‘Păi nu știu’. Noroc că m-a recunoscut un român din benzinărie și mi-a plătit. I-am luat numărul de telefon, iar peste câteva zile i-am trimis banii.”, a povestit Cristi Bud, în exclusivitate la As.ro LIVE.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și