Închide meniul

Momentul senzațional din cariera lui Dănciulescu: ”M-au aplaudat cu toții, și steliștii, și dinamoviștii”

Dan Roșu Publicat: 16 aprilie 2020, 18:19

Reclamă
Momentul senzațional din cariera lui Dănciulescu: ”M-au aplaudat cu toții, și steliștii, și dinamoviștii”

MMA / Niros Foto via Hepta

Ionel Dănciulescu, moment unic în carieră

”A fost momentul acela când am plecat la Hercules Alicante. Am plecat cu inima puțin îndoită, n-aș fi dorit să plec. După meciul pe care l-am avut în Ghencea, pe care l-am câștigat cu 1-0 cu gol marcat de Gabi Torje. Ne-am întors la Dinamo la stadion și erau vreo 400 sau 500 de suporteri, ne-au ținut în brate, cântau să nu plec.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost emoționant. După terminarea meciului, când am intrat 20 sau 25 de minute, știa toată lumea că voi pleca și m-au aplaudat cu toții. Și dinamoviștii și steliștii, e un moment interesant care mi-a rămas în memorie. A fost frumos”, a spus Ionel Dănciulescu, la Digi Sport.

Dănciulescu a marcat 214 goluri în Liga 1 și se află pe locul doi în topul golgheterilor all time ai României, după Dudu Georgescu. El a adunat 36 de derby-uri Steaua – Dinamo. 

Ionel Dănciulescu face un gest uriaș pentru Dinamo

Danciugol a rămas cu sufletul lângă Dinamo și nu este indiferent față de situația în care a ajuns clubul. Fostul atacant a cotrobăit prin toată casa și a decis să scoată la licitație toate trofeele și amintirile în tricoul ”câinilor roșii”.

Totul pentru a aduna bani pentru ca Dinamo să își ia licența. Clubul are nevoie de 160.000 de euro. Fanii au anunțat că au strâns deja 71.500 de euro.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și