Închide meniul
EXCLUSIV

Motivele pentru care Edi Iordănescu a decis să rămână la FCSB, după ieșirile lui Gigi Becali

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 octombrie 2021, 9:05

Motivele pentru care Edi Iordănescu a decis să rămână la FCSB, după ieșirile lui Gigi Becali

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Deși s-ar fi putut lega de clauzele pe care le are în contract „anti Gigi Becali”, pe care le-a pus tocmai pentru a evita astfel de ieșiri, și să plece, Edi Iordănescu a decis să rămână la FCSB. Tehnicianul vrea să își ducă la capăt munca începută acum două luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu va rămâne la FCSB

Din informațiile AS.ro, Iordănescu Jr. a ales să rămână la FCSB pentru suporteri și pentru jucători, de care s-a atașat foarte mult. Edi Iordănescu simte că poate lua campionatul cu FCSB dacă va avea liniște.

Mai mult, jucătorii de la FCSB s-a atașat și ei de antrenor pe care l-au îndrăgit încă de la primele ședințe de pregătire. Aceștia sunt încântați de cum se lucrează la antrenamente și speră ca patronul să nu mai aibă ieșirile pe care le-a avut zilele trecute.

Citește și:

FCSB a avut posesie superioară în fiecare meci cu Edi Iordănescu

FCSB are șase victorii la rând, iar Becali a criticat jocul echipei, spunând că vrea posesie. Acest lucru i-a deranjat pe jucători, care i-au cerut liniște.

Finanțatorul FCSB a anunțat că vrea posesie, dar dacă este să ne uităm pe statistica tuturor meciurilor, de când a venit Iordănescu junior, FCSB a avut posesie superioară în toate, chiar și în primele două jocuri, cu Sepsi și CFR. În acest moment, FCSB mai are de recuperat doar șase puncte față de echipă lui Dan Petrescu.

Reclamă

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și