Închide meniul

Motivul ce a stat în spatele donației lui Stanciu pentru Dinamo: "Cred că a avut niște polițe de plătit"

Antena Sport Publicat: 28 aprilie 2020, 5:26

Reclamă
Motivul ce a stat în spatele donației lui Stanciu pentru Dinamo: "Cred că a avut niște polițe de plătit"

SportPictures / Mircea Roșca via Hepta

Nicolae Stanciu, pe vremea când evolua la FCSB

Stanciu a făcut un gest surprinzător și a donat bani pentru ca Dinamo să reușească să obțină licența. Fanii dinamoviști i-au mulțumit public și au susținut că jucătorul a făcut acest gest pentru că este dinamovist de mic. Duckadam contrazice această teorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Stanciu cred că a avut nişte poliţe de plătit pentru că variana că a fost dinamovist de mic copil nu prea ţine pentru că n-am auzit să fi jucat la Dinamo sau să fi avut ofertă de acolo", a spus Duckadam, conform Telekom Sport.

Nicolae Stanciu a jucat între 2013 și 2016 la FCSB și chiar a marcat de 4 ori în poarta celor de la Dinamo. 

Ce le-a spus Stanciu fanilor dinamoviști

Suporterii dinamoviști au dezvăluit acest gest al fostului jucător de la FCSB pe rețelele de socializare. Mai mult, în momentul când a fost întrebat de ce a făcut acest gest neașteptat, Stanciu a răspuns: ”Pentru că fotbalul românesc nu-și permite să piardă o echipă ca Dinamo.” Fanii câinilor strâng bani pentru a salva clubul de la faliment.

Gestul lui față de Dinamo este prea nobil ca să rămână în anonimat, chiar dacă știm că n-a făcut-o pentru a atrage atenția. Este bine educat și nu-i lipsește modestia. Soarta a făcut să ne fie rival.

Reclamă

I-am aplaudat golurile date pentru Națională, iar acum aplaudăm gestul acesta parcă inspirat din povestea pascală, unde Cel răstignit se roagă pentru soldații care îl țintuiesc în piroane.

Gestul lui reprezintă și un apel către tot ce înseamnă lumea fotbalului, indiferent de culori, apartenențe, simpatii și rivalități. RESPECT, STANCIULE!”, au scris fanii dinamoviști pe Facebook. Nicolae Stanciu a jucat chiar la marea rivală a dinamoviștilor, FCSB.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” 10:20 Gigi Becali, avertizat după ce a câştigat campionatul! Afaceriştii români care ar investi la marea rivală: „Adună 10 miliarde” 9:28 Ilie Dumitrescu a văzut „pătrăţelele” jucătorilor de la Corvinul şi a reacţionat imediat: „Vrei să-ţi spun ceva?” 9:24 Ovidiu Ionescu s-a calificat pe tabloul principal al turneului preolimpic de la Sarajevo 8:55 Prima reacţie a lui Radu Drăguşin după evoluţia spectaculoasă din Tottenham – Manchester City 0-2 Vezi toate știrile
Citește și