Închide meniul

Motivul pentru care Gigi Becali vrea să scape de Gnohere. Francezul va primi un bonus uriaș dacă rămâne la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 aprilie 2020, 6:32

Motivul pentru care Gigi Becali vrea să scape de Gnohere. Francezul va primi un bonus uriaș dacă rămâne la FCSB

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Harlem Gnohere mai are un an de contract cu FCSB

Harlem Gnohere este cel mai bun marcator al echipei din ultimii ani. Chiar și așa, francezul a căzut în dizgrația lui Gigi Becali, care l-a băgat în șomaj tehnic, alături de alți 5 jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Motivul pentru care Becali vrea să scape cât mai repede de Gnohere îl reprezintă bonusul pe care omul de afaceri ar trebui să îl plătească francezului. Mai exact, dacă nu va pleca în această vară de la FCSB, Gnohere ar urma să încaseze un bonus de 70.000 de euro, scrie gsp.ro

Gnohere are un salariu luna de 15.000 mii de euro la FCSB. Bizonul a fost cumpărat de FCSB de la Dinamo, în 2017, pentru 250.000 de euro. De atunci a înscris 41 de goluri în 92 de meciuri de campionat. Nu a câștigat niciun trofeu în tricoul roș-albaștrilor.

Harlem Gnohere revine la antrenamentele lui FCSB

Bogdan Vintilă va avea parte de o surpriză în momentul în care România nu va mai fi sub stare de urgență din cauza pandemiei. La antrenament îl va avea chiar și pe vârful care este "la cuțite" cu Gigi Becali. Gnohere nu va avea acces interzis la baza din Berceni.

Dacă în urmă cu un an își dorea să îl vândă pe francez cu trei milioane de euro, acum Becali se mulțumește cu mult mai puțin. Își dorește să scape de salariul pe care îl încasează Bizonul, mai exact 15.000 de euro pe lună! Acum a profitat și l-a băgat în șomaj tehnic, alături de alți cinci jucători aflați pe lista neagră.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și